Styling trends voor de badkamer

Styling trends voor de badkamer

Heb je plannen om de badkamer te verbouwen? Cleopatra - de Nederlandse producent van luxe douches, baden en whirlpools - heeft de badkamertrends voor het nieuwe jaar in beeld gebracht. Met de onderscheidende kleuren en materialen creëer je een mooie basis om de badkamer om te toveren tot je eigen mini spa.

De badkamer leeft weer

Stylingbureau Kamer 465 visualiseert elk jaar de nieuwste interieur- en badkamertrends voor Cleopatra. De rode draad bij de badkamertrends: de badkamer leeft weer. De drie  thema's hebben een onderscheidend kleur- en materiaalgebruik en er wordt gebruik gemaakt van nieuwe en oude technieken. Het vrouwelijke thema ‘Floral Grounds’ is een aards thema, ‘Indigo Lines’ is een mannelijk en energiek thema en ‘Shimmer’, geïnspireerd door natuurlijke mineralen. Bekijk hieronder de verschillende thema's en laat je inspireren!

Thema 1: Floral Grounds

Styling trends voor de badkamer via Cleopatra
Het vrouwelijke thema ‘Floral Grounds’ is een aards thema die verwijst naar de rituelen van de hammam. Er wordt gebruik gemaakt van warme kleuren en rijke materialen zoals marmer en koper.

Badkamertrends Cleopatra - Floral Grounds

Thema 2: Indigo Lines

Badkamer trend - Indigo Lines via Cleopatra
Indigo Lines’ is een mannelijk en energiek thema en representeert de natuurlijke kleurtechniek Indigo die nu in opkomst is. Grove materialen en strakke lijnen staan centraal.

Kleuren en materialen trends voor de badkamer - Indigo Lines via Cleopatra

Thema 3: Shimmer

Badkamertrend Shimmer via Cleopatra #badkamer
Shimmer’ is geïnspireerd door natuurlijke mineralen en hun wonderlijke schittering. Je vindt er veel pasteltinten, glas en marmer.”

Styling trends voor de badkamer Shimmer via Cleopatra


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief