Riho

BADEN | DOUCHES | MEUBELS | THERMAE

Mooi, luxueus & praktisch: Solid Surface baden met opbergruimte

Vrijstaande baden winnen aan populariteit en dat is een ontwikkeling die wij heel goed begrijpen. Deze baden geven je badkamer een prachtige, luxe uitstraling en zorgen voor de sfeer van een echte wellness ruimte. De vrijstaande baden van RIHO hebben nog een extra eyecatcher: door de geïntegreerde opbergruimte, zijn ze bad en badkamermeubel in één. En dat vindt UW Badkamer waanzinnig mooi. Heb je te weinig ruimte in de badkamer voor een vrijstaand bad met opbergruimte? Geen probleem, deze baden zijn ook uitstekend tegen de wand te plaatsen.

Vrijstaande baden van RIHO

Vrijstaand bad van solid surface met opbergruimte - Riho Burgos
Bad Burgos is van solid surface, een materiaal dat gemaakt wordt uit mineralen en harsen. Solid surface is niet poreus en naadloos te verwerken, dus zeer hygiënisch. Heel is de naadloos geïntegreerde opbergruimte. Aan de lange zijde van het bad zijn twee nissen met planken gecreëerd waar plaats is voor handdoeken, flacons en andere badkamer accessoires.
Solid Surface bad met opbergruimte - Burgos bad van RIHO. Mooi in combinatie met muren van marmer - via Piet Klerkx in Waalwijk #badkamer
In deze opstelling bij Piet Klerkx in Waalwijk is het RIHO bad vlakbij de muur geplaatst. Heel mooi in combinatie met het marmer!

Vierkant Solid Surface bad

Vrijstaand bad van Solid Surface met opbergruimte - Tarragona van RIHO
Het vierkante vrijstaande bad uit de Tarragona-lijn van RIHO is het middelpunt van de badkamer. Het elegante bad van Solid Surface is voorzien van handige legplanken en een push-to-open afvoer van solid surface. Het bad is ook prachtig tegen een muur te plaatsen:

Solid Surface vierkant bad met opbergruimte voor badkamer accessoires - Tarragona van Riho

Wit bad met eikenfineer

RIHO Girasole is een bad én een meubel. Vanuit zowel esthetisch als praktisch oogpunt vormt de combinatie van het mat witte bad en de eikenfineer kastenombouw een harmonieus geheel.

Solid surface bad met eikenfineer kastenombouw. Girasole van Riho #badkamer

Het ligbad heeft een rand van slechts 15 mm en is volledig gemaakt van solid surface. Het Girasole badmeubel kan zowel vrijstaand als tegen één of twee muren geplaatst worden. Ook inbouw in een nis behoort tot de mogelijkheden. Verder zijn er verschillende variaties qua schap- en deurindeling mogelijk.

Solid Surface bad met eikenfineer kastenombouw. Badmeubel Girasole van Riho
Bekijk hier meer voorbeelden van bad Girasole

Meer badkamermeubels van RIHO

BROCHURE AANVRAGEN

RIHO -
RIHO

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen