pinterest
Mooi, luxueus & praktisch: Solid Surface baden met opbergruimte

Mooi, luxueus & praktisch: Solid Surface baden met opbergruimte

Vrijstaande baden winnen aan populariteit en dat is een ontwikkeling die wij heel goed begrijpen. Deze baden geven je badkamer een prachtige, luxe uitstraling en zorgen voor de sfeer van een echte wellness ruimte. De vrijstaande baden van RIHO hebben nog een extra eyecatcher: door de geïntegreerde opbergruimte, zijn ze bad en badkamermeubel in één. En dat vindt UW Badkamer waanzinnig mooi. Heb je te weinig ruimte in de badkamer voor een vrijstaand bad met opbergruimte? Geen probleem, deze baden zijn ook uitstekend tegen de wand te plaatsen.

Vrijstaande baden van RIHO

FotoMooi, luxueus & praktisch: Solid Surface baden met opbergruimte Bad Burgos is van solid surface, een materiaal dat gemaakt wordt uit mineralen en harsen. Solid surface is niet poreus en naadloos te verwerken, dus zeer hygiënisch. Heel is de naadloos geïntegreerde opbergruimte. Aan de lange zijde van het bad zijn twee nissen met planken gecreëerd waar plaats is voor handdoeken, flacons en andere badkamer accessoires.FotoMooi, luxueus & praktisch: Solid Surface baden met opbergruimteIn deze opstelling bij Piet Klerkx in Waalwijk is het RIHO bad vlakbij de muur geplaatst. Heel mooi in combinatie met het marmer!

Vierkant Solid Surface bad

FotoMooi, luxueus & praktisch: Solid Surface baden met opbergruimte Het vierkante vrijstaande bad uit de Tarragona-lijn van RIHO is het middelpunt van de badkamer. Het elegante bad van Solid Surface is voorzien van handige legplanken en een push-to-open afvoer van solid surface. Het bad is ook prachtig tegen een muur te plaatsen:

FotoMooi, luxueus & praktisch: Solid Surface baden met opbergruimte

Wit bad met eikenfineer

RIHO Girasole is een bad én een meubel. Vanuit zowel esthetisch als praktisch oogpunt vormt de combinatie van het mat witte bad en de eikenfineer kastenombouw een harmonieus geheel.

FotoMooi, luxueus & praktisch: Solid Surface baden met opbergruimte

Het ligbad heeft een rand van slechts 15 mm en is volledig gemaakt van solid surface. Het Girasole badmeubel kan zowel vrijstaand als tegen één of twee muren geplaatst worden. Ook inbouw in een nis behoort tot de mogelijkheden. Verder zijn er verschillende variaties qua schap- en deurindeling mogelijk.

FotoMooi, luxueus & praktisch: Solid Surface baden met opbergruimte

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen