pinterest
Soft open/lose douche schuifdeuren van Hüppe

Soft open/lose douche schuifdeuren van Hüppe

Soft-Open en Close is een nieuwe en unieke functie die douche- en badwanden fabrikant HÜPPE introduceert. Hiermee zet HÜPPE de trend. Wat u bij laden van de keuken al gewend bent, kan dus nu ook met de glazen schuifdeuren van uw douchewand. Een deur die dus vanzelf en zachtjes opent en sluit, geruisloos zodat niemand het hoort. Dus meer comfort, meer gemak en een onberispelijke kwaliteit, typisch HÜPPE!

FotoSoft open/lose douche schuifdeuren van Hüppe    


Deze geruisloze bediening is onlangs geïntroduceerd bij de glazen schuifdeuren van de betaalbare series Design elegance en Design pure. Naast dit exclusieve voordeel biedt HÜPPE deze schuifdeuren bovendien aan in twee trendy designstijlen, ELEGANCE en PURE. Met deze designstijlen komt HÜPPE tegemoet aan ieders wensen. Immers u bent wellicht een liefhebber van strakke en heldere lijnen en heeft een voorkeur voor minimalistische badarchitectuur. Anderen dromen van meer elegante en romantische vormen in de badkamer.

FotoSoft open/lose douche schuifdeuren van Hüppe    

Beide designstijlen zijn te verkrijgen in de basiskleuren chroom-look, zilvermat en wit, terwijl er ook een unieke combinatie mogelijk is van de kleuren chroom-look met matzilver, zwart en wit. Al deze aspecten geven uw badkamer een onderscheidend en toch tijdloos karakter met een hoogwaardige uitstraling.

Ook wat het onderhoud betreft biedt HÜPPE de ideale oplossing. Ten eerste kan het glas met het onderhoudsvriendelijke anti-plaque worden geleverd. Hiermee wordt het reinigen nog makkelijker en de aanhechting van kalk en vuil aanzienlijk verminderd. Ten tweede kan de deur naar binnen worden gezwaaid zodat u overal perfect bij kunt komen. Wat de entree betreft kunt u deze zowel met of zonder waterkeringsprofiel toepassen. Zonder is de deur volledig barrièrevrij, esthetische mooi om te zien en het biedt een veilige instap. Beide series zijn leverbaar in vele varianten en drie modellen voor ligbaden. De standaardhoogten zijn 1.900 en 2.000 mm.

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen