pinterest
Soepel schuivende douchedeuren van Aquaconcept

Soepel schuivende douchedeuren van Aquaconcept

Met het nieuwe Slide Concept van badkamerspecialist Aquaconcept schuiven de glazen douchedeuren soepel open en dicht. Voor liefhebbers van schuifdeuren bij de douche en van strak design, is dit onderhoudsvriendelijke maatwerk-concept een aanrader.

Glazen schuifdeuren met dubbele softclose

De nieuwe maatwerklijn Slide Concept uit de ‘Personal’ serie van Aquaconcept kan ontworpen worden tussen twee muren en in een hoek. De schuifdeur(en) van de douche en de vaste panelen worden alleen bovenaan gemonteerd aan één vierkantig chroom profiel. Dit profiel oogt niet alleen strak en tijdloos, maar integreert ook een dubbele soft close, waardoor de schuifdeur nooit te hard kan worden geopend of gesloten. De standaardhoogte is 2044 mm, met 8 mm veiligheidsglas in verschillende glassoorten. In het glaspaneel kan tevens een intieme zone-strook verwerkt worden.

Schuifdeuren in een hoekopstelling of tussen twee muren

FotoSoepel schuivende douchedeuren van Aquaconcept

Kies je voor een doucheopstelling in een hoek, dan kan die ook geopend worden op het snijpunt van een vierdelige wandstructuur, waarbij de linker en de rechter hoekinstapschuifdeur elk over een vast paneel schuiven. Daarnaast is ook een hoekinstap mogelijk met een breed vast zijpaneel en een smaller vast zijpaneel.

FotoSoepel schuivende douchedeuren van Aquaconcept

Tussen twee muren kan het Slide Concept 2-delig, 3-delig of 4-delig ontworpen worden, naargelang de combinatie van vaste panelen (1 of 2) met schuivende deurpanelen (1 of 2). Het Slide Concept kan desgewenst ook op een badrand rusten.

FotoSoepel schuivende douchedeuren van Aquaconcept

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen