pinterest
Hoe krijg je snel en veel warmwater in de badkamer

Hoe krijg je snel en veel warmwater in de badkamer

Ben je van plan een bad in je badkamer te plaatsen? Of wil je een extra badkamer bouwen en daarbij een (extra) luxe douche in je woning plaatsen? Houd dan ook rekening met de keuze voor het juiste CV-toestel, zodat je binnen acceptabele tijd het bad hebt gevuld met warm water of voldoende water hebt voor de (tweede) douche. En tegelijkertijd het huis natuurlijk aangenaam verwarmd blijft.

Een CV toestel moet voldoen aan je comfortwensen en daarbij wil je naast de verwarming het liefst beschikken over snel en veel warmwater om het bad te vullen of heerlijk relaxed te kunnen douchen. De CV-toestellen met ComfortSysteem van ATAG Verwarming, zorgen ervoor dat het bad sneller gevuld is met warmwater of dat er veel warmwater tijdens het douchen is. Tegelijkertijd blijft de verwarming perfect functioneren. Dit systeem bestaat uit een koppeling tussen een Solo-toestel (alleen voor verwarming) en een gekoppelde boiler, die zorgt voor veel en snel warmwater.

Een andere mogelijkheid is het CompactSysteem van ATAG Verwarming. Dit is het meest gangbare type CV toestel voor verwarming en warmwater, bestaande uit een Combitoestel met geïntegreerde warmwatervoorziening. Het compacte toestel zorgt voor verwarming en warmwater en zorgt ervoor dat tijdens het douchen de temperatuur in huis constant blijft.

Omdat je bij de aanschaf van een CV toestel altijd rekening moet houden met de grootte en dagelijkse routine van het gezin, met de inhoud van de woning en bijvoorbeeld de isolatiewaarde van het huis, is persoonlijk advies van een specialist belangrijk en van extra toegevoegde waarde. Vaak zijn meerdere oplossingen mogelijk. Laat je daarom deskundig adviseren door een ATAG SelectDealer, deze helpt je graag en goed bij de keuze.

Tip: let op de Gaskeur-labels die een toestel bezit. Hierdoor kan je meteen zien of een toestel aan jouw comfortwensen voldoet. Wist je trouwens dat een energiezuinig CV-toestel een meerwaarde is voor je huis?

FotoHoe krijg je snel en veel warmwater in de badkamer

Bouwmedia

Inspiratie door informatie

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen