Bouwmedia

Inspiratie door informatie

Hoe krijg je snel en veel warmwater in de badkamer

Ben je van plan een bad in je badkamer te plaatsen? Of wil je een extra badkamer bouwen en daarbij een (extra) luxe douche in je woning plaatsen? Houd dan ook rekening met de keuze voor het juiste CV-toestel, zodat je binnen acceptabele tijd het bad hebt gevuld met warm water of voldoende water hebt voor de (tweede) douche. En tegelijkertijd het huis natuurlijk aangenaam verwarmd blijft.

Een CV toestel moet voldoen aan je comfortwensen en daarbij wil je naast de verwarming het liefst beschikken over snel en veel warmwater om het bad te vullen of heerlijk relaxed te kunnen douchen. De CV-toestellen met ComfortSysteem van ATAG Verwarming, zorgen ervoor dat het bad sneller gevuld is met warmwater of dat er veel warmwater tijdens het douchen is. Tegelijkertijd blijft de verwarming perfect functioneren. Dit systeem bestaat uit een koppeling tussen een Solo-toestel (alleen voor verwarming) en een gekoppelde boiler, die zorgt voor veel en snel warmwater.

Een andere mogelijkheid is het CompactSysteem van ATAG Verwarming. Dit is het meest gangbare type CV toestel voor verwarming en warmwater, bestaande uit een Combitoestel met geïntegreerde warmwatervoorziening. Het compacte toestel zorgt voor verwarming en warmwater en zorgt ervoor dat tijdens het douchen de temperatuur in huis constant blijft.

Omdat je bij de aanschaf van een CV toestel altijd rekening moet houden met de grootte en dagelijkse routine van het gezin, met de inhoud van de woning en bijvoorbeeld de isolatiewaarde van het huis, is persoonlijk advies van een specialist belangrijk en van extra toegevoegde waarde. Vaak zijn meerdere oplossingen mogelijk. Laat je daarom deskundig adviseren door een ATAG SelectDealer, deze helpt je graag en goed bij de keuze.

Tip: let op de Gaskeur-labels die een toestel bezit. Hierdoor kan je meteen zien of een toestel aan jouw comfortwensen voldoet. Wist je trouwens dat een energiezuinig CV-toestel een meerwaarde is voor je huis?

Snel warm badwater - bad van Cleopatra

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen