ShowerGuard´® douchewandglas

Met de huidige trend van inloopdouches is het aanbod in douchewanden zeer gevarieerd. Ze zijn er in talloze, fraaie variaties. ShowerGuard® Glas van Guardian is een nieuw type glas dat is voorzien van een beschermingsmiddel dat aantasting van het glasoppervlak voorkomt. Dat is ideaal voor de glazen douchewand, omdat het vuil zich nergens aan kan hechten. Het glas blijft als nieuw, ook na jaren gebruik.

 

 

Schoonmaken wordt kinderspel

Douchewandglas veroudert omdat hard water, zeep, shampoo en schoonmaakmiddelen het glasoppervlak aantasten. Kalk, vuil en corrosie hechten zich vast en schoonmaken heeft vaak weinig effect. ShowerGuard® Glas is anders. Met behulp van vacuümtechniek wordt een ultradunnecoating aangebracht op het glas en is de bescherming tegen vuil en corrosie al in de beschermlaag geïntegreerd. ShowerGuard® glas is corrosiebestendig en onaantastbaar door de hardheid van het water.  Omdat het vuil zich nergens aankan hechten, blijft uw douchewandglas altijd als nieuw, ook na vele jaren gebruik. Het is zijn hele levensduur makkelijker te reinigen dan vergelijkbare producten: een zachte doek of een vochtige spons met een normaal schoonmaakmiddel zijn voldoende. Met de minste moeite ontstaat telkens weer de glans die u zag toen u uw ShowerGuard® glas kocht.

Showerguard


Het product valt onder een beperkte, tienjarige garantie van Guardian Industries en is bestand tegen de meest gangbare bewerkingen van glas: snijden, afvlakken, boren, lamineren en harden. Glas van ShowerGuard is ontwikkeld voor toepassingen binnenshuis. Zeefdrukken of buigen van het glas is niet mogelijk.

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen