pinterest
ShowerGuard douchewandglas

ShowerGuard douchewandglas

Met de huidige trend van inloopdouches is het aanbod in douchewanden zeer gevarieerd. Ze zijn er in talloze, fraaie variaties. ShowerGuard® Glas van Guardian is een type glas dat is voorzien van een beschermingsmiddel dat aantasting van het glasoppervlak voorkomt. Dat is ideaal voor de glazen douchewand, omdat het vuil zich nergens aan kan hechten. Het glas blijft als nieuw, ook na jaren gebruik.

Douchewandglas veroudert omdat hard water, zeep, shampoo en schoonmaakmiddelen het glasoppervlak aantasten. Kalk, vuil en corrosie hechten zich vast en schoonmaken heeft vaak weinig effect. ShowerGuard® Glas is anders. Met behulp van vacuümtechniek wordt een ultradunnecoating aangebracht op het glas en is de bescherming tegen vuil en corrosie al in de beschermlaag geïntegreerd. ShowerGuard® glas is corrosiebestendig en onaantastbaar door de hardheid van het water.  Omdat het vuil zich nergens aankan hechten, blijft uw douchewand altijd als nieuw, ook na vele jaren gebruik. Het is zijn hele levensduur makkelijker te reinigen dan vergelijkbare producten: een zachte doek of een vochtige spons met een normaal schoonmaakmiddel zijn voldoende. Met de minste moeite ontstaat telkens weer de glans die u zag toen u uw ShowerGuard® glas kocht.

Het product valt onder een beperkte, tienjarige garantie van Guardian Industries en is bestand tegen de meest gangbare bewerkingen van glas: snijden, afvlakken, boren, lamineren en harden. Glas van ShowerGuard is ontwikkeld voor toepassingen binnenshuis. Zeefdrukken of buigen van het glas is niet mogelijk.

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen