pinterest
Stijlvol een streeploze douche met zwarte wissers

Stijlvol een streeploze douche met zwarte wissers

Functioneel maar ook zeker stijlvol zijn de nieuwe Deluxe raam- en vloerwisser van Sealskin. Met de trendy matzwarte wissers houd je de badkamer en douche moeiteloos kalk- en streepvrij. Een aanwinst voor de moderne of industriële badkamer!

FotoStijlvol een streeploze douche met zwarte wissers

Sealskin douchewanden en Deluxe vloerwisser

Mooi kalk- en streepvrij

Een vloerwisser houdt de tegelvloer in je badkamer kalk- en streepvrij en voorkomt een gladde, natte badkamervloer. De nieuwe zwarte vloerwisser van Sealskin is voorzien van een zwarte siliconen Soft Touch greep, zodat het glas en het vloeroppervlak bij een mogelijke val beschermd blijven. De trendy vloerwisser is gemakkelijk in het gebruik en maakt je badkamervloer in een handomdraai droog. Indien je dat wenst, kan de wisser netjes in de badkamer opgehangen worden aan de bijgeleverde schroefhaak. Door zijn strakke vormgeving heeft de vloerwisser een luxueuze uitstraling.

Een raamwisser houdt het glas van je douchecabine mooi kalk- en streepvrij. Met de raamwisser van zwart siliconen en met comfortabele grip verwijder je na elke douchebeurt even het water van het glas. Hierdoor blijft het glas en het vloeroppervlak, bij een mogelijke val van de wisser, ook beschermd. De wisser kan stijlvol aan het glas opgehangen worden door de standaard bijgeleverde glashaak en is ook te gebruiken op spiegels, tegels en douchewanden.

FotoStijlvol een streeploze douche met zwarte wissers

 

 


Bekijk hier meer mooie badkamerproducten van Sealskin. Meer informatie over de Sealskin accessoire-lijnen voor de badkamer vind je op: sealskin.com

Sealskin

When detail matters.

Download de brochure

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen