Accessoires: een style statement in je badkamer!

Accessoires: een style statement in je badkamer!

Met badkameraccessoires die zowel functioneel als decoratief zijn, maak je van je badkamer en toilet een stijlvolle ruimte. Ben je op zoek naar accessoires om je badkamer te updaten? Dan hebben we wat moois voor je gevonden: de accessoires uit de nieuwe lijn van Sealskin. De accessoireslijn is trendy, stoer en functioneel en heeft verrassende nieuwe elementen; een stijlvolle statement voor je badkamer!

Brix accessoires

De badkamer is al tijden niet meer alleen bedoeld als functionele ruimte. De inrichtingsstijl van het huis wordt hier steeds vaker doorgevoerd. De Brix accessoirelijn van Sealskin past perfect bij deze badkamertrend. De veelzijdige lijn is ontworpen als een waar decoratie-item voor de badkamer met oog voor functionaliteit. Naast de gebruikelijke badkameraccessoires bevat Brix ook nieuwe verrassende elementen, zoals wandkubussen en ladders. Het zijn stoere elementen voor de badkamer en het toilet, die bovendien niet misstaan in andere ruimtes van het huis, zoals de hal, keuken en slaapkamer.

Accessoires op een rij

De decoratieve Brix accessoirelijn is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit, met her en der een toevoeging van koper en hout. We zetten een paar mooie items voor je op een rij.

Badkameraccessoires. Sealskin Brix wandplank met haken en spiegel #badkamer #badkameraccessoires #sealskin #brix #badkamerinspiratie

Wandplank met haken
De Brix multifunctionele kapstok bestaat uit een wandplank van hout, voorzien van drie witte metalen haakjes, een plankje en een spiegel. Deze elementen kunnen naar eigen wens op de wandplank aangebracht worden. Deze multifunctionele kapstok zorgt voor een rustgevende en opgeruimde sfeer. Ideaal voor de kleinere badkamer, slaapkamer of hal.

Badkameraccessoires. Sealskin Brix wandkubus voor accessoires #badkamer #badkameraccessoires #sealskin #brix #badkamerinspiratie

Wandkubus
De Brix wandkubus kan op vele manieren worden gebruikt en ziet er niet alleen prachtig uit in je badkamer of toilet, maar is ook een mooi stylingelement in je keuken of slaapkamer. Ideaal als opberger voor handdoeken en cosmeticaflessen is de kubus ook af te stijlen met bijvoorbeeld een mooie plant. Kortom: een aanwinst voor iedere badkamer. De kubus is verkrijgbaar in het vierkant en rechthoekig. De rechthoekige kubus is zowel horizontaal als verticaal te monteren.
Meerdere kubussen gecombineerd tegen de wand, in verschillende formaten, zorgen voor een unieke look. De kubus is verkrijgbaar in wit en zwart metaal en kan goed in een vochtige ruimte worden gehangen.

Badkameraccessoires. Sealskin Brix vrijstaand handdoekrek en spiegels met haakje #badkamer #badkameraccessoires #sealskin #brix #badkamerinspiratie

Vrijstaand handdoekrek
Droog je handdoek op dit stoere handdoekrek of hang je kleding eroverheen. Dit vrijstaande handdoekrek is functioneel maar zeker ook decoratief. Naast de badkamer kan dit rek overal in huis een plek vinden. Door de combinatie van het stalen frame met accenten van blank hout heeft het rek een industriële, maar toch ook warme uitstraling. Het Brix handdoekrek is verkrijgbaar in wit of zwart metaal.

De Brix haakjes met rond spiegeltje vragen om een mooi plekje in de badkamer of op het toilet. Ook leuk voor in de hal om nog even een laatste blik op jezelf te werpen voordat je de deur uitgaat. Het haakje is verkrijgbaar in zwart, wit of koper.
En niet vaak kan je zeggen dat de toiletrolhouder een echte blikvanger in het toilet is. Bij Brix wel! In dit wandgemonteerde moderne rek kan je zowel de toiletrol als de reserverol kwijt. Je hebt de keuze uit een witte of zwarte houder.

Badkameraccessoires. Sealskin Brix vrijstaande toiletrolhouder #toilet #badkamer #badkameraccessoires #sealskin #brix #badkamerinspiratie

Vrijstaande toiletbutler
Met dit toiletrek, ook wel toiletbutler genoemd, berg je de toiletborstel en de toiletrol netjes en compact op. Het strakke design combineert wit of zwart metaal met houten details. De toiletbutler is vrijstaand en compact en past daardoor in elke badkamer of toilet. De butler is 71,5 centimeter hoog, 15 centimeter diep en 20 centimeter breed.

Badkameraccessoires. Sealskin Brixopbergbakje aan de muur voor accessoires #badkamer #badkameraccessoires #sealskin #brix #badkamerinspiratie

Plank met handdoekhouder
Het zwarte metalen wandrek met handdoekhouder kan op vele manieren worden gebruikt en ziet er niet alleen prachtig uit in je badkamer of toilet, maar kan natuurlijk ook een mooi plaatsje krijgen in je keuken of slaapkamer. Zet er bijvoorbeeld plantjes in of gebruik het voor je cosmetica en verzorgingsproducten.

Badkameraccessoires. Sealskin Brix handdoekrekje met opbergbakje #badkamer #badkameraccessoires #sealskin #brix #badkamerinspiratie

De handdoeken kunnen onder de plank aan de rails worden opgehangen.

Badkameraccessoires. Sealskin Brix decoratieve ladder voor handdoeken in de badkamer of slaapkamer #badkamer #badkameraccessoires #sealskin #brix #badkamerinspiratie

Ladder
De Brix ladder is zowel praktisch als decoratief. Met deze ladder maak je een echt statement in de badkamer. Hij is ook erg leuk en praktisch voor in je slaapkamer of woonkamer. Droog je handdoeken, hang je kleding erover of gebruik de ladder als tijdschriftenhouder. De ladder is volledig gemonteerd, dus je kunt deze direct tegen de muur zetten en gebruiken. De Brix ladder is verkrijgbaar in het wit en zwart metaal en kan geplaatst worden in een vochtige ruimte.

Bekijk hier meer mooie badkamerproducten van Sealskin. Meer informatie over de Sealskin accessoire-lijnen voor de badkamer vind je op: sealskin.com

Brochure over Accessoires: een style statement in je badkamer! aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP