Sanitair installeren zonder ingrijpende verbouwing

Sanitair installeren zonder ingrijpende verbouwing

Wil je een extra toilet plaatsen, maar zie je op tegen een ingrijpende verbouwing? De producten van Sanibroyeur® zijn de ideale oplossing om op een eenvoudige manier sanitaire voorzieningen te installeren, zonder ingrijpende verbouwingswerkzaamheden. We geven je in dit artikel wat voorbeelden van de mogelijkheden.

Sanibroyeur op zolder of in de kelder

Met het uitgebreide assortiment van Sanibroyeur® kan je eenvoudig en zonder grote werkzaamheden op de zolderetage of in de kelder een extra toilet, een keukenblok of een wasmachine plaatsen. Maar je kan ook een comfortabel gastenverblijf creëren, wanneer je bijvoorbeeld een bed & breakfast wilt starten of een schoonheidssalon of praktijk aan huis wilt beginnen. En de vermalers en pompen hebben een fluisterstille werking. Zeker niet onbelangrijk! We zetten een aantal handige producten voor je op een rij.

Met de fecaliënvermalers, vuilwaterpompen en compact toiletten van Sanibroyeur kan je zonder grote verbouwing een badkamer, keuken of toilet realiseren

1. Sanibroyeur® Sanicompact® toiletten

Sanicompact® toiletten zijn snel te plaatsen en brengen op elke gewenste plek extra sanitair comfort. Zelfs in de allerkleinste ruimtes, zoals onder de trap, in een kleine douche-of wasruimte, souterrain of kelder is het mogelijk om een wc te installeren. Aantrekkelijke kenmerken zijn het eigentijds design, de soft-close zitting en de dual-flush bediening.

Sanitair plaatsen zonder ingrijpende verbouwing met Sanibroyeur. dé ideale oplossing wanneer u bijvoorbeeld een bed & breakfast wilt starten, een schoonheidssalon of een praktijk aan huis. Ook op de zolderetage of in de kelder kunt u met Sanibroyeur® eenvoudig een extra toilet, een keukenblok of een wasmachine plaatsen

Sanicompact® toiletten zijn energiezuinig, ecologisch in gebruik en geluidsarm dankzij de geïntegreerde Silence-technologie.

Met de ECO+ uitvoering voorzien van dual-flush spoeling kan men in een huishouden van vier personen tot wel 13.000 liter drinkwater op jaarbasis besparen!

Badkamer met Sanibroyeur toilet. Met de fecaliënvermalers, vuilwaterpompen en compact toiletten van Sanbroyeur® kan je zonder grote verbouwing een badkamer, keuken of toilet realiseren. De ideale oplossing wanneer u bijvoorbeeld een bed & breakfast wilt starten, een schoonheidssalon of een praktijk aan huis. Ook op de zolderetage of in de kelder kunt u met Sanibroyeur® eenvoudig een extra toilet, een keukenblok of een wasmachine plaatsen

Dankzij de innovatieve ECO+ technologie is het reservoir waterbesparend door zijn economische spoeltechniek. Sanicompact® verbruikt slechts 1,8 liter/3 liter water per spoeling. Met de ECO+ uitvoering voorzien van dual-flush spoeling kan men in een huishouden van vier personen tot wel 13.000 liter drinkwater op jaarbasis besparen!

2. Sanivite® vuilwaterpomp

Sanivite vuilwaterpomp voor verpompen heet water van wasmachine, vaatmachine of afvalwater van bad, douche, spoel of wasbak. Gemakkelijk te plaatsen in kelder, garage, zolder of in een bijgebouw om een keuken, wasruimte of badkamer te creeren #badkamer #keuken #keukenidee #badkameridee

De Sanivite® is een krachtige vuilwaterpomp. Deze vuilwaterpomp is geschikt voor het verpompen van heet water van een wasmachine of vaatmachine, maar kan uiteraard ook gebruikt worden voor het verpompen van afvalwater van een bad, douche, spoel- of wasbak.

Met de vuilwaterpomp kan je in de kelder, de garage of in een bijgebouw eenvoudig een keuken, wasruimte of badkamer creëren.

3. Nieuw: Saniwall PRO UP

De nieuwe totaaloplossing voor het installeren van een wandcloset is de Saniwall PRO UP fecaliënvermaler met inbouw-element en voorpaneel van gehard glas.

Nieuwe totaaloplossing voor het toilet in de badkamer: Saniwall PRO UP van Sanibroyeur en Grohe #badkamer

Deze nieuwe en elegante oplossing is ontwikkeld in samenwerking met GROHE. Bekijk hieronder de werking!


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief