pinterest
Sanidrôme badkamer inspiratie weken

Sanidrôme badkamer inspiratie weken

Ben je op zoek naar inspiratie voor je nieuwe badkamer? Vanaf zaterdag 19 september organiseert Sanidrõme landelijk de Badkamer Inspiratieweken. Zes weken lang is het open huis bij alle Sanidrõme vestigingen en staan inspiratie en gastvrijheid centraal. Alle kwaliteitsmerken sanitair en tegels én de laatste trends en noviteiten worden gepresenteerd.

Er zijn allerlei testactiviteiten met (wellness)producten en je kan in de 27 verschillende showrooms oneindig inspiratie op doen door middel van verschillende badkamer- en toiletopstellingen in uiteenlopende stijlen. En aan het einde van je bezoek krijg je ook nog een gratis goodiebag vol badkamerinspiratie en leuke attenties.

FotoSanidrôme badkamer inspiratie weken

Met eigen vakmensen maakt Sanidrõme hét verschil

Om alle bezoekers veilig en gespreid te ontvangen in de showrooms houdt Sanidrõme nu zes weken lang open huis met volop inspiratie, adviesgesprekken en gratis 3D ontwerpsessies. Sanidrõme heeft eigen vakmensen die zorgen voor deskundig advies, een creatief ontwerp en het vakkundig (ver)bouwen en installeren van iedere badkamer of toiletruimte. Je wordt hier van A t/m Z ontzorgd, er is één aanspreekpunt en je geniet met de kwaliteitsgarantie van Sanidrõme nog vele jaren van de nieuwe badkamer en/of toilet.

Gratis 3D badkamerontwerp

FotoSanidrôme badkamer inspiratie weken

Tijdens deze zes weken wordt door een aantal showrooms een gratis ontwerpsessie georganiseerd, waarvoor je je kan aanmelden via de website van Sanidrôme 

De koffie staat klaar en iedere bezoeker ontvangt een leuke goodiebag met o.a. het 164 pagina dikke inspiratiemagazine BadkamerBreed vol badkamerinspiratie, trends en tips.  

Sanidrõme

De betere badkamer

Informatie aanvragen bij Sanidrõme

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen