pinterest
Royaal douchen in iedere badkamer met het Walk in Pro Concept

Royaal douchen in iedere badkamer met het Walk in Pro Concept

Het nieuwe Walk In Pro Concept van badkamerexpert HSK zet met het deelbare frontpaneel voor de inloopdouche een nieuwe maatstaf voor de badkamerplanning. De royale doucheafscheiding kan eenvoudig door een nauw trappenhuis of moeilijke doorgangen worden getransporteerd en ter plaatse worden gemonteerd. Met de mogelijkheid voor het combineren van verschillende glassoorten en spiegelglazen ontstaat er een stijlvolle veelvoud aan inrichtingsmogelijkheden voor de badkamer.

Deelbare doucheafscheiding voor iedere badkamer

Open en vloervlakke doucheruimtes met heldere belijning zijn in de moderne badkamerplanning steeds meer een must. Maar vooral ingangen of doorloopsituaties zoals een trappenhuis of nauwe doorgangen vormen voor de vakman een uitdaging. Dan kiest men voor een kleinere oplossing of voor de noviteit van huize HSK: het Walk In Pro concept. Het frontpaneel is deelbaar in twee of drie elementen, zodat deze gemakkelijk kan worden getransporteerd en gemonteerd. Een speciale afdichtstrip en smalle profielen verbinden het glas veilig en duurzaam met een eenvoudige montage. Voor de muurmontage kan het wandaansluitprofiel geheel naar wens op de tegels, in de tegelvoeg of muurvlak worden gemonteerd. Het frontpaneel kan simpelweg in het wandaansluitprofiel worden geschoven en afgesteld. Voor een stevig houvast - ook bij grote frontelementen - zorgt de volledig nieuwe geheel metalen stabilisatiesteun. Met het markante design vormt deze ook een stijlvolle eyecatcher.

Voorbeelden van doucheafscheiding Walk In Pro Concept

FotoRoyaal douchen in iedere badkamer met het Walk in Pro Concept

Het nieuwe Walk In Pro Concept zet met het deelbare frontpaneel een nieuwe maatstaf voor de badkamerplanning: Ze kan eenvoudig door een nauw trappenhuis of moeilijke doorgangen worden getransporteerd en ter plaatse worden gemonteerd. Dat biedt geheel nieuwe mogelijkheden

FotoRoyaal douchen in iedere badkamer met het Walk in Pro Concept

Naast de eenvoudige en innovatieve montage overtuigd het Walk In Pro concept ook met flexibele uitstraling. Geheel naar wens kunnen klanten met verschillende moderne glassoorten combineren, zoals b.v. grijs- of spiegelglas. Praktisch: Een optionele verchroomde handdoekhouder rond het totale concept van de nieuwe doucheoplossing zowel functioneel als optisch af.

FotoRoyaal douchen in iedere badkamer met het Walk in Pro Concept

Voor een stevig houvast bij de grote frontpanelen zorgt de volledig nieuwe, geheel metalen stabilisatiesteun, die met het markante design optisch een hoogtepunt vormt.  Het vrijwel onzichtbare wandprofiel voor 8mm echtglas doucheafscheidingen laat zelfs de grootste frontpanelen optisch vrij in de ruimte staan. Het slanke Walk In profiel maakt het schitterende afscheiden mogelijk van moderne transparante doucheruimtes.

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen