pinterest
Puur leven met PuraVida!

Puur leven met PuraVida!

De ontwikkeling van PuraVida begon niet met een uitvoerige briefing, maar met slechts twee vragen: Wat komt na minimalisme? Wat is het alternatief voor chroom? Phoenix Design, de ontwikkelingspartner van het merk Hansgrohe, gaf daarop een duidelijk antwoord: meer vorm, meer emotie en meer wit. Met het nieuwe kranen- en douche-assortiment PuraVida ontwikkelden Phoenix Design en Hansgrohe een compleet nieuw, levendig en vloeiend design. De subtiele emotionaliteit, zachte natuurlijke vormen en helderheid van PuraVida maken van de badkamer een woonruimte waarin men volop kan genieten.

Dual-finish principe

FotoPuur leven met PuraVida!
De kleurcombinatie wit/chroom onderstreept het design en versterkt het heldere uiterlijk van de kranen en douches. Dit is mogelijk dankzij een combinatie van witte lak en glanzend chroom. De twee verschillende oppervlakken gaan perfect naadloos in elkaar over dankzij een innovatieve, hoogwaardige productietechnologie. Na het verchroomproces volgt een behandeling waarbij de witte lak wordt aangebracht op een wijze waardoor de kraan er niet alleen mooi uitziet, maar ook eenvoudig te reinigen is en jarenlang meegaat.

De levendige en vrije omgang met vormen wordt ondersteund door het geraffineerde lijnenspel. Rechte hoeken en scherpe kanten bestaan bij PuraVida niet. In plaats hiervan zijn er de vriendelijk ogende rondingen en lijnen die tot aanraken uitnodigen. De perlator verdwijnt in de uitloop, waardoor het water vanuit het niets lijkt te stromen.

De juiste combinatie

Wit werd de kleur voor het kraanlichaam van de PuraVida wastafelmengkranen en daarmee ontstond de behoefte aan bijpassend keramiek. Phoenix Design realiseerde de eerste prototypen van een bijpassende wastafel. Klaus Grohe, in april 2008 nog Voorzitter van de Raad van Bestuur van Hansgrohe AG, bracht hiermee een bezoek aan Duravit. Na de succesvolle samenwerking bij diverse badkamercollecties werd ook PuraVida een samenwerking, waarbij de complete badkamer kan worden ingericht met keramiek, meubels en baden van Duravit en kranen, douches en accessoires van Hansgrohe.

Meer vorm, meer emotie, meer innovatie!


FotoPuur leven met PuraVida!
Voor een harmonieus geheel in de badkamer biedt het PuraVida programma van Hansgrohe een ruime keuze in kranen, voor zowel opbouw als inbouw, van thermostaat tot 3-gats wastafelmengkraan tot en met een vrijstaande badmengkraan. Bijpassende accessoires en een uitgebreid doucheprogramma, bestaande uit hand-, hoofd- en zijdouches en een nieuw ontworpen, slanke staafhanddouche, maken van PuraVida het meest complete douche- en kranenprogramma van Hansgrohe.

Doucheplezier XXL

Voor puur doucheplezier zorgen de PuraVida douches: zacht afgeronde hoeken, hoogwaardige oppervlakken en de combinatie van wit en glanzend chroom zorgen voor spannende contrasten. De grootse PuraVida hoofddouche met haar ongewoon vlakke en rechthoekige vorm en breedte van 400 mm omvat de gebruiker geheel met haar doucheregen. De PuraVida douches zijn voorzien van de Hansgrohe AirPower technologie, die water met lucht vermengt, waardoor een volle, zachte doucheregen ontstaat.

Ook de PuraVida handdouche biedt hoogwaardig en luxueus douchecomfort. Maar deze nieuwe handdouche biedt meer. Met het nieuwe EasyClick systeem kan met één druk op de in de greep verwerkte knop tussen drie straalsoorten gewisseld worden. De Caresse-straal: 5 krachtige Whirl-stralen komen samen in een langzaam draaiende, maar krachtige straal die een heerlijke massage geeft, alsof er vijf vingers tegelijk over uw huid bewegen. De Rain AIR straal: een volle zachte doucheregen en een combinatie van beiden.

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen