pinterest
Piet Boon tegels voor de badkamer

Piet Boon tegels voor de badkamer

Tegels vormen de basis van je badkamer. Ze maken je badkamer mooi, duurzaam en praktisch. Nog mooier is het als een wereldberoemde designer en een gerenommeerd tegelmerk de handen ineenslaan. Het resultaat? Een fascinerende collectie tegels – in keramiek en natuursteen – met een uniek, gebalanceerd kleurenpalet.

De basis voor de badkamer

De designstudio Piet Boon heeft een fascinerende tegelcollectie ontworpen voor Douglas & Jones. De eerste collectie van Studio Piet Boon is tijdloos en spannend en bestaat uit verschillende en elk bijzondere design series: CONCRETE, SIGNATURE, WAX, TINY, HUGE, BLACK, GIANT en STONES.

FotoPiet Boon tegels voor de badkamer

Tegels voor een uniek tijdloos interieur

Wanden en vloeren vormen de basis van elk interieur, tegels en natuursteen spelen voor Studio Piet Boon daarin een onderscheidende rol. De Tiles & Stones collectie is ontstaan vanuit de behoefte om de Studio Piet Boon beleving in wand- en vloerbekleding te vernieuwen en verrijken. Ontworpen vanuit de filosofie van het balanceren van functionaliteit, esthetiek en individualiteit, vormt de collectie een harmonieus geheel. Het karakteristieke ingetogen kleurenpalet en de duurzame materialen, in combinatie met de functionele eigenschappen van keramiek en natuursteen, voorzien elk interieur van een uniek tijdloos Studio Piet Boon karakter.

Mooi voor de badkamer!

Elke tegelserie van de Piet Boon collectie kenmerkt zich door haar eigenschappen in materiaal, afwerking, kleurenpallet, formaat en textuur. De tegels kunnen zowel los als in combinatie met andere series toegepast worden en zijn zeer geschikt voor de keuken en badkamer. Ter inspiratie een aantal voorbeelden van deze prachtige tegels voor de badkamer.

FotoPiet Boon tegels voor de badkamer

Piet Boon by Douglas & Jones BLACK TILE

Black is Back! Eigenlijk is zwart nooit weggeweest en wordt graag toegepast in de badkamer. Met de BLACK TILE heeft Studio Piet Boon een bijzondere tegel geselecteerd die de natuurlijke eigenschappen en het typische karakter van natuursteen exact weerspiegelt. De intens donkere kleur en vele schakeringen van de tegels brengen rijke eenvoud tot leven in elke ruimte.

FotoPiet Boon tegels voor de badkamer

Piet Boon by Douglas & Jones CONCRETE TILE

Beton in de badkamer geeft de ruimte direct sfeer. Speciaal voor de CONCRETE TILE serie selecteerde de studio zeven exclusieve keramische tegels die de natuurlijke eigenschappen van beton exact weerspiegelen. De tegels vertonen geen herhaling van patroon, waardoor ze niet van echt te onderscheiden zijn. Op de muur zie je TINY TILES

FotoPiet Boon tegels voor de badkamer

Piet Boon by Douglas & Jones Tiny tegels

De kleine mozïek tegeltjes op de muur zijn vervaardigd op speciale netjes van 30 x 30 cm. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren houtskoolzwart en krijtwit, en kunnen zowel alleen als in combinatie met andere tegels worden toegepast.

FotoPiet Boon tegels voor de badkamer

Piet Boon by Douglas & Jones WAX TILE

Ben je gek van een natural look in de badkamer? De WAX TILE serie speelt met vorm en is letterlijk het resultaat van gegoten gesmolten was dat zijn imprint heeft achtergelaten.

Meer Piet Boon tegels voor de badkamer vind je hier

Piet Boon tegels by Douglas & Jones

Designed to Last

Informatie aanvragen bij Piet Boon tegels by Douglas & Jones

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen