Tijdloos mooi: Pelipal badmeubelen

De greeploze badmeubels uit de Bali-line hebben een hedendaags design en zijn een stijlvolle verschijning in iedere badkamer. De strakke vormgeving in combinatie met de warme uitstraling maken van dit badmeubel een heus statement. Geschikt voor elke badkamerstijl!

Combineer naar wens


Met de nieuwe Vario spiegelkasten kan je de bijpassende spiegelkast ook zelf samenstellen. Kies en combineer naar eigen wens. Kies de afmeting die je wilt in een enkel of dubbel verspiegelde uitvoering. Voeg extra's toe zoals een regaal, glazen deur of verlichting. Ook kan je een loep of slot in de spiegeldeur laten integreren.


Verlichting

Extra opbouwverlichting is een mooie en handige optie. Pelipal biedt een breed scala aan LED-verlichting aan. Het is ook mogelijk om de verlichting te dimmen of van kleurtemperatuur te laten veranderen. Hiervoor is zelfs een handige app of je gebruikt de touch schakelaar die in de spiegelkast is ingebouwd. Deze spiegelkasten zijn los leverbaar of te combineren met één van de Pelipal badmeubel programma's, zoals de Bali-line. 

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen