Opzetwastafels van keramiek in prachtige kleuren

Opzetwastafels van keramiek in prachtige kleuren

Keramiek is een belangrijk onderdeel van het interieur van de badkamer. Je kan daarbij kiezen voor standaard kleuren met matte of glanzende afwerking, maar er is ook gekleurd keramiek. De Italiaanse design merken Globo en Galassia werken met keramiek in veel kleuren voor verschillende wastafels, toiletten en douchebakken, waarmee de mogelijkheden voor het ontwerp van de badkamer worden vergroot. En dit prachtige design is nu ook verkrijgbaar in Nederland via Luca Sanitair.

Kleurenkeramiek

Ceramica Globo’s esthetiek draait rond thema’s zoals kleur en vorm. Dit jaar presenteert het bedrijf een nieuwe serie van polychrome kleuren, gefocust op de mogelijkheden die kleur kan geven aan een materiaal zoals keramiek. Dit wordt toegevoegd aan de traditionele witte hygiënische kleur dat symbool staat voor puurheid binnen de sanitairbranche. De voorgestelde kleuren van Globo verrijken het assortiment en kunnen waarde toevoegen binnen een badkamer.

Opzetwastafels van keramiek in verschillende kleuren - Globo via Luca Sanitair
Het palet ‘Bagno di Colore’ is ontworpen in samenwerking met CreativeLab+ en bestaat uit 14 keramische kleuren. Het vermenigvuldigt de mogelijkheden bij verschillende wastafels, wandclosets, toiletten en douchebakken. De kleuren zijn beschikbaar voor Globo series zoals Stone, Forty3, Bowl+, Genesis en Stockholm.

Galassia opzetwastafels

Opzetwastafel Smart B van zwart keramiek - Galassia via Luca Sanitair

Smart B is een nieuw concept in keramisch sanitair met verschillende Galassia kleuren voor opzetwastafels. Het programma wordt onder meer gekenmerkt door essentiële vormen, de gereduceerde dikte en de energiebesparing tijdens het productieproces. De opzetwastafels zijn beschikbaar in verschillende maten en vormen, in glanzende of matte afwerking en in de standaard witte kleur of de nieuwe kleuren zwart, sabbia (zandgeel) en ottanio (blauw). Naast de serie Smart B heeft Galassia ook een aantal opzetwastafels met kleur van de series Dream en Plus.

Opzetwastafel van keramiek - Italiaans design Galassia via Luca Sanitair
Deze producten worden exclusief verkocht door Luca Sanitair via een netwerk van geselecteerde dealers en zijn niet verkrijgbaar via internet.

Brochure over Opzetwastafels van keramiek in prachtige kleuren aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP