pinterest
Ook onder de wastafel alles netjes weggewerkt met Viega

Ook onder de wastafel alles netjes weggewerkt met Viega

Onder de wastafel ziet het er over het algemeen rommelig uit, doordat de sifon en hoekstopkranen zichtbaar zijn. Viega ontwikkelde daarom een inbouw-aansluitbox die alle aansluitingen onder de wastafel aan het oog onttrekt. Met deze aansluitbox verdwijnt alles volledig in de wand, maar blijven de sifon en hoekstopkranen toch altijd makkelijk toegankelijk door een verchroomde afdekplaat.

Viega inbouw-aansluitbox

De nieuwe inbouw-aansluitbox van Viega is niet alleen optisch een hele verbetering voor de badkamer. Door de weggewerkte installatie is de wastafel aan de onderzijde ook vrij toegankelijk; ideaal voor rolstoelgebruikers of mensen die slecht ter been zijn en tijdens het wassen moeten zitten. Afhankelijk van de wandafwerking kan de inbouw-aansluitbox worden ingekort; de box biedt voldoende ruimte voor sifon, beide hoekstopkranen en zelfs een elektra-aansluiting voor elektronische armaturen.

FotoOok onder de wastafel alles netjes weggewerkt met Viega

De inbouw-aansluitbox van Viega is universeel inzetbaar en bestaat uit een compacte kunststof behuizing waarin de aansluitingen voor het warm en koud leidingwater en de sifon worden opgenomen. Op de box worden afvoer-leidingen aangesloten. Hoekstopkranen, verchroomde afvoerbocht en aansluitmateriaal voor de wastafelarmatuur zijn bij de leveringsomvang inbegrepen. Lees hier meer en vraag een gratis brochure aan!

FotoOok onder de wastafel alles netjes weggewerkt met Viega

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen