Ontspannen thuis? Maak van je badkamer een spa!

Hoe fijn is het als je na een lange, drukke werkdag thuiskomt en je hoofd eens helemaal leeg kan maken. En hoe ideaal zou het zijn dat je dit optimaal in eigen huis kunt doen? Maak van je badkamer een spa en jij hoeft nergens meer heen om volledig tot rust te komen. Graag vertellen we jou waarom het investeren in een thuisspa het dubbel en dwars waard is en hoe je dit kunt realiseren!

Een sauna in de badkamer

Ga je regelmatig naar een duur wellness center? Dan is investeren in een thuisspa een goed idee. Ook als je naar andere plekken gaat om te ontspannen kun je hierop gaan besparen. Plaats een sauna (mits daar ruimte voor is) en ga genieten van de voordelen. En waar je misschien nog niet aan hebt gedacht: de waarde van je huis kan aanzienlijk stijgen voor het plaatsen van een sauna. 

Lees verder en ontdek de verschillende soorten sauna’s waaruit je kunt kiezen!

Een finse sauna

Een finse sauna is een lust voor het oog en vaak volledig van hout gemaakt. De warmte komt vrij uit een kachel die in de sauna zelf te vinden is. De temperaturen kunnen hierin wel oplopen tot 100 graden, dus daar moet je van houden. De reden dat je zo kunt ontspannen en tot rust kunt komen is door de warmte die diep doordringt tot in je spierweefsels. Wil je deze sauna plaatsen? Dan is het wel van belang dat je een grote ruimte beschikbaar hebt!

Een stoomcabine

Deze parel is er écht een voor in de badkamer. Je kunt je badkamer voorzien van een heerlijke stoomcabine waarin je de temperatuur zelf kunt regelen. Pas je hiermee wel op dat je de temperatuur niet té hoog zet? Het verschil tussen een sauna en een stoomcabine is dat de stoomcabine met vochtige waterdamp werkt. Hierdoor wordt het er ook minder warm dan bijvoorbeeld in de Finse sauna. De stoomcabine zuivert de huid tot in de diepste poriën en heeft een positieve werking op mensen met klachten aan de luchtwegen.

Een sunshower

Het woord zegt het al: heerlijk zonnen terwijl je staat te douchen. En dat kunnen we tijdens deze koudere dagen wel gebruiken! Maar zonnen moet wel op een veilige manier. Daarom is sunshower is zo afgesteld dat je een gezonde dosis uv-licht ontvangt. Met een sunshower haal je het goede van de zon op een verantwoordelijke manier naar je badkamer. Wat wil je nog meer?

Bij Fonteyn vind je een prachtig en groot assortiment aan kwalitatieve sauna’s! 

Ontspannen thuis, maak van je badkamer een spa! #sauna #homespa #badkamer

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen