Nieuwe trends voor esthetische doucheoplossingen

Nieuwe maatstaven met omvangrijk en compleet doucheconcept 'myDay' / Elegante oplossingen voor barrièrevrije badkamers

Koralle - het merk voor douchewanden, badwanden en douchebakken van B.V. "DE SPHINX MAASTRICHT" - biedt een nieuwe, omvangrijke douchewandenconcept 'myDay', afgestemd op het 'myDay' badkamerconcept van Keramag. Voor het eerst wordt met deze serie een deurgreep op het profiel getoond. Dit maakt deze serie onderscheidend; de douchewand krijgt hierdoor een bijzonder slanke, lichte en elegante sfeer. Verder zorgt de montage van de greep ervoor dat het glasoppervlak eenvoudig te reinigen is. Onder de naam 'myDay Comfort' biedt het assortiment ook een reeks van royale oplossingen voor het creëren van een doucheruimte voor de steeds meer gevraagde, barrièrevrije badkamers.

Koralle biedt ook uitbreidingen binnen bestaande douchewandseries. Zoals de douchewand 'Koralle S550 by Antonio Citterio'. Deze designserie is uitgebreid met drie nieuwe modellen. Vlakke, hoekige profielen in hoogglans aluminium geven de draaideurmodellen hun karakteristieke uitstraling.

Daarnaast presenteert Koralle binnen de douchebakkenserie Terra met een elegant design drie nieuwe modellen in een comfortabele, grote maatvoering.

BV DE SPHINX MAASTRICHT biedt de Beneluxmarkt een compleet en helder assortiment met drie merken die elkaar aanvullen en versterken: Sphinx, Keramag en Koralle. De drie merken zorgen samen voor één compleet assortiment dat alle marksegmenten bedient. Voor het volledige aanbod van de drie merken is BV De Sphinx Maastricht het aanspreekpunt.

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen