pinterest
Nieuwe trends voor esthetische doucheoplossingen

Nieuwe trends voor esthetische doucheoplossingen

Nieuwe maatstaven met omvangrijk en compleet doucheconcept 'myDay' / Elegante oplossingen voor barrièrevrije badkamers

Koralle - het merk voor douchewanden, badwanden en douchebakken van B.V. "DE SPHINX MAASTRICHT" - biedt een nieuwe, omvangrijke douchewandenconcept 'myDay', afgestemd op het 'myDay' badkamerconcept van Keramag. Voor het eerst wordt met deze serie een deurgreep op het profiel getoond. Dit maakt deze serie onderscheidend; de douchewand krijgt hierdoor een bijzonder slanke, lichte en elegante sfeer. Verder zorgt de montage van de greep ervoor dat het glasoppervlak eenvoudig te reinigen is. Onder de naam 'myDay Comfort' biedt het assortiment ook een reeks van royale oplossingen voor het creëren van een doucheruimte voor de steeds meer gevraagde, barrièrevrije badkamers.

Koralle biedt ook uitbreidingen binnen bestaande douchewandseries. Zoals de douchewand 'Koralle S550 by Antonio Citterio'. Deze designserie is uitgebreid met drie nieuwe modellen. Vlakke, hoekige profielen in hoogglans aluminium geven de draaideurmodellen hun karakteristieke uitstraling.

Daarnaast presenteert Koralle binnen de douchebakkenserie Terra met een elegant design drie nieuwe modellen in een comfortabele, grote maatvoering.

BV DE SPHINX MAASTRICHT biedt de Beneluxmarkt een compleet en helder assortiment met drie merken die elkaar aanvullen en versterken: Sphinx, Keramag en Koralle. De drie merken zorgen samen voor één compleet assortiment dat alle marksegmenten bedient. Voor het volledige aanbod van de drie merken is BV De Sphinx Maastricht het aanspreekpunt.

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen