Een romantische badkamer met de Tradition kraan

Ben je op zoek naar een nieuwe kraan voor de badkamer en hou je van een klassieke en romantische landhuisstijl? Dan is de nieuwe eenhendelmengkraan Tradition van het Deense Damixa misschien wel wat voor jou. Deze kraan is een perfect voorbeeld van een klassiek vormgegeven product in een modern jasje.

Badkamer met eengreepsmengkraan Tradition van Damixa

Antieke vintage stijl met hedendaagse techniek

De kranen van Damixa zijn over de hele wereld te vinden. De Deense design kranen zijn niet alleen stijlvol en duurzaam, maar vooral ook logisch en praktisch in gebruik. De Tradition collectie vormt een aanvulling op de antieke vintage stijl en omdat ze de hedendaagse techniek en design combineren, passen ze heel goed in de moderne badkamer. Hier breng je met deze kranen eenvoudig een klassiek en romantisch gevoel in de badkamer. Alle details zijn speciaal ontworpen: van de body van de kraan tot aan de witte keramiek hendel. Niets is aan het toeval overgelaten, wat heeft geresulteerd in een oogstrelend design met een unieke technische perfectie.

Damixa badkamer mengkraan Tradition

Grote functionaliteit

De nieuwe Tradition kranen beschikken over over een groot aantal functies. Standaard geleverd met temperatuurbegrenzing voor extra veiligheid, de waterbesparingsfunctie Eco-Save en een Rub-Clean perlator waardoor kalk gemakkelijk verwijderd kan worden. Deze mengkraan kan ook mooi gecombineerd worden met de thermostatische doucheset en Tradition accessoires.

Bewaren

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen