3 nieuwe douchevloeren voor een trendy badkamer

De nieuwste douchevloeren van Cross Tone zijn een prachtige oplossing voor de badkamer. Ze zijn niet alleen heel stijlvol door de mooie kleuren en designs, ze zijn ook hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken. We zetten de voordelen voor je op een rij.

De voordelen van een douchevloer

Douchen op een douchevloer is hygiënischer en veiliger dan douchen op een tegelvloer. Hygiënisch omdat bacteriën die viezigheid in de voegen van tegels gaan zitten. Bovendien zijn tegelvoegen lastig schoon te maken en zorgen tegels in combinatie met zeepresten soms voor een gladde vloer en pijnlijke valpartijen.
Verder heeft een douchevloer geen last van lekkende afvoergoten en is het niet nodig om een waterafschot aan te brengen in de tegelvloer, omdat het afschot al in de douchevloer is verwerkt.

Industriële look

De Cross Tone douchevloeren hebben niet alleen goede en praktische eigenschappen, ze doen in looks ook niet onder aan een trendy tegelvloer. Hou je bijvoorbeeld van een industriële uitstraling voor de badkamer? Dan zijn de CEMENT douchevloeren een aanrader.

Douchevloer CEMENT van Cross Tone met realistische afwerking met industriële look voor trendy badkamer #douchevloer #badkamer #cement #crosstone

De productlijn CEMENT heeft een zeer realistische afwerking en brengt een gevoel van een industrieel ontwerp naar de badkamer.

Grafisch design

Ben je juist meer fan van een echte eyecatcher in je badkamer, dan zijn de CREATIVE vloeren een mooie oplossing.

Trendy douchevloer met grafisch design. Een eyecatcher in de badkamer van Cross Tone #douchevloer #badkamer #badkamerinspiratie #douche #crosstone

De productlijn CREATIVE is geïnspireerd op de nieuwste grafische trends. Gave design ontwerpen die altijd de eyecatcher in de badkamer zullen zijn. Het is zelfs mogelijk om je eigen design te bedenken en deze op maat te laten maken door Cross Tone. Zo geef je de badkamer echt je eigen identiteit.

De looks van natuursteen

Natuursteen is voor elke badkamer mooi. Mooi in combinatie met hout, maar ook met hoogglans meubels. In moderne, tijdloze én klassieke badkamers. Daarom zijn douchevloer uit de SLATE productlijn mateloos populair.

Mooie douchevloer met leisteen afwerking voor een trendy badkamer. Douchevloer SLATE #douchevloer #badkamer #natuursteenlook #douche #badkamerinspiratie

SLATE biedt de beste leisteen afwerking en geeft een natuurlijke en comfortabele sfeer in de badkamer. De douchevloer is minimalistisch en veelzijdig. Er is een ruime keuze door de 15 verschillende kleuren en maten (van 70 cm t/m 210 cm), zodat er eindeloze mogelijkheden zijn. Ook maatwerk!

De nieuwste douchevloeren van Cross Tone in verschillende kleuren #douchevloer #badkamer #badkamerinspiratie #crosstone

BROCHURE AANVRAGEN

Geberit badkamer magazine -
Geberit badkamer magazine

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen