pinterest
Waterbesparende douche: Euphoria SmartControl douchesysteem

Waterbesparende douche: Euphoria SmartControl douchesysteem

Wat voor soort douche past bij jou vandaag? Ben je de vroege vogel, die al heeft hardgelopen? Of heb je best wel moeite met het opstaan uit je warme bed? Voor iedereen is er nieuws voor onder de douche, want het innovatieve, nieuwe douchesysteem Euphoria SmartControl van Grohe heeft verschillende en te combineren straalsoorten. Drukken, draaien en douchen maar!

Je eigen douche-ervaring

FotoWaterbesparende douche: Euphoria SmartControl douchesysteem

Grohe Euphoria SmartControl douchesysteem

Met een minimalistisch en nog strakker ontwerp dan de reeds bestaande GROHE SmartControl, is het nieuwe Euphoria douchesysteem een comfortabel en ruimtebesparend systeem voor iedere badkamer. Je kan kiezen tussen twee straalsoorten of ze combineren, afhankelijk van jouw humeur.

Met de TurboStat technologie bespaar je water en heb je volledige controle over jouw douchebeurt.

GROHE PureRain creëert een ontspannende, verfrissende douche, terwijl de nieuwe GROHE ActiveRain-spray een krachtige, verkwikkende straal levert, sterk genoeg om shampoo of de dagelijkse stress af te spoelen. De GROHE TurboStat technologie zorgt ervoor dat het water binnen een fractie van een seconde op de gewenste temperatuur is en constant blijft gedurende de duur van jouw douche. Hierdoor bespaar je water en heb je volledige controle over jouw douchebeurt.

Ultiem gemak voor een goed begin van de dag

FotoWaterbesparende douche: Euphoria SmartControl douchesysteem

Thermostaatkraan met SmartControl-functie

De bediening van het douchesysteem is simpel: drukken, draaien, douchen. De SmartControl-functie van de Euphoria geeft je niet alleen controle over het watervolume, maar maakt ook het wisselen tussen straalsoorten en hoofd- en handdouche eenvoudig. Je kan zelfs het gewenste watervolume opslaan voor de volgende douchebeurt. Daarnaast is de thermostaatkraan uitgerust met een handige EasyReach tray waar je jouw shampoo en douchegel makkelijk kan neerzetten.

Eigentijds design voor iedere badkamer

FotoWaterbesparende douche: Euphoria SmartControl douchesysteem

Het minimalistisch design is een belangrijk aspect van het comfort van de Euphoria SmartControl. De moderne vormen en strakke lijnen zorgen voor een tijdloos ontwerp. Verkrijgbaar in duurzame hoogglans, chroom of elegant maanwit acrylglas, zodat het materiaal perfect kan worden afgestemd op elke moderne badkamer. Voor de hoofddouche heb je de keuze uit de royale 310 mm douchekop, verkrijgbaar in zowel ronde als vierkante versie, of de 260 mm douchekop met drie sproeizones. 

Makkelijk te plaatsen en gebruiken

Als bonus kunnen dankzij GROHE QuickFix makkelijk aanpassingen worden aangebracht in de bovenste beugel van de verschillende modellen. Dit maakt het boren van gaten overbodig: het nieuwe douchesysteem kan op bestaande gaten bevestigd worden. De douche is ook veilig, want dankzij de GROHE CoolTouch- technologie wordt het oppervlak van het bedieningssysteem nooit te warm. Daarnaast is het mogelijk de arm van de hoofddouche 180 graden te draaien om in een gewenste positie te krijgen.

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen