pinterest
Mix & Match een complete badkamer

Mix & Match een complete badkamer

Bij het samenstellen van een nieuwe badkamer moeten er heel veel keuzes worden gemaakt. Het aanbod van stijlen, merken en badkamer producten is immers groot. Gelukkig hoef je al die keuzes niet alleen te maken. De Mix & Match collectie van Baden+ is het ideale vertrekpunt bij het samenstellen van jouw droombadkamer.

Complete badkamer met sfeer

Baden+ heeft een Mix & Match collectie samengesteld waarin de beste keuzes van de advisuers al bij elkaar zijn gebracht. Van handdoekhaakje tot inloopdouche en van landelijk tot superstrak. Baden+ heeft de mooiste, slimste én voordeligste producten alvast voor je geselecteerd, inclusief en complete lijn accessoires. Van heerlijke handdoeken tot weegschalen, van hippe tandenborstelhouders tot wasmanden. De sfeervolle badkamer heeft alle nodige functionaliteiten: een ruime inloopdouche inclusief luxe doucheset met regendouche. Het nisje in de hoek is een gemakkelijk douchezitje, maar ook handig om de nodige flesjes neer te zetten. De douchewand is van 8 mm veiligheidsglas.

FotoMix & Match een complete badkamer

Ruim & stijlvol badkamermeubel

Het grote badkamermeubel met 2 ruime softclose lades zorgt ervoor dat het geen rommeltje in de badkamer wordt. De bijpassende badkamerspiegel heeft goede verlichting. In het Mix & Match badkamer assortiment is dit meubel verkrijgbaar in diverse moderne kleuren, maten en met design badkamerspiegel of spiegelkast. Het zwevend toilet met luxe bedieningsplaats is gemakkelijk schoon te maken. Juist de zeer dunne softclose toiletzitting maakt dit toilet uniek. We durven gerust te zeggen dat het een mooi design toilet is. Natuurlijk wordt het toilet compleet gemaakt met accessoires, zoals een toiletrolhouder en wc borstel.

Voor warmte is gezorgd

De luxe design radiator zorgt voor de echte warmte. En wil je dat de badkamer al warm is voordat de cv-ketel aanslaat? Dan kan je gemakkelijk vloerverwarming toevoegen. Baden+ werkt met elektrische vloerverwarming die met een minimale opbouwhoogte in de tegelvloer verwerkt kan worden. De tegels zorgen voor de warme sfeer. Niet van echt hout te onderscheiden, maar wel met alle voordelen van een tegel. De combinatie van een hout-dessin met een grote witte wandtegel maakt het helemaal een badkamer van nu.

FotoMix & Match een complete badkamer

FotoMix & Match een complete badkamer 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen