Minimalistisch sieraad op je muur

De ronde vorm is waar het om draait bij de nieuwe accessoireserie Opal van Geesa. De rijke detaillering van de dots maakt van het minimalistisch vormgegeven accessoire een opvallend detail in de badkamer. Opal is uitgevoerd in verschillende kleuren.

Versterk je interieur

Badkameraccessoires zijn meer dan de finishing touch van je badkamer. Ze versterken je interieur en zorgen voor dat extra accent. De in het oog springende dot uit de Opal collectie zorgt voor een luxe uitstraling en past in verschillende badkamerstijlen met zijn chrome, brushed stainless steel, brushed gold, black en brushed metal black uitvoeringen. 

De collectie

De Opal collectie is veel omvattend en past perfect bij elkaar. Het planchet heeft voldoende ruimte voor meerdere badkamerproducten. De tandenborstelhouder valt op door de slimme ophangconstructie van de glazen beker. Door de diepe rondingen van de zeepdispenser van stevig glas blijft de zeep heel goed op zijn plek liggen. Je handdoek blijft perfect hangen in de dubbele rondingen. Door zijn eenvoud past de toiletrolhouder, met of zonder klep en dubbel of enkel met planchet, overal bij. Ook op zichzelf staand in het toilet. De handdoekhaakjes zijn groot, klein en als dubbele haak verkrijgbaar en superhandig voor het ophangen van een badjas of kleding.

Schoonmaken

Geesa heeft er rekening mee gehouden dat de badkamer met deze accessoires eenvoudig kan worden schoongemaakt. Zo is de douchemand opklapbaar, waardoor de muur achter de mand ook gereinigd kan worden. Zo is de toiletborstelhouder van kunststof gemaakt, een hygiënisch product waarvan tevens het muurplaatje kan worden afgenomen. Even in een sopje of de vaatwasser en je hangt 'm weer schoon terug.

Makkelijk op te hangen

Aan elk detail, dus ook aan de montage, is gedacht. Dankzij het ingenieuze, eenvoudige ophangsysteem, dat verborgen zit achter de ronde cover, is Opal gemakkelijk met twee schroeven direct op de muur te monteren. Dit maakt, samen met de prijs, deze serie zo aantrekkelijk. Iedereen kan nu een handdoekhaakje in de muur schroeven. 

Download de catalogus van Geesa hieronder voor meer badkamerinspiratie en bezoek ook eens de website Geesa.com

Lees ook: Dit planchet is de finishing touch van je badkamer


Geesa

Geesa. Accessories only.

Informatie aanvragen bij Geesa

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen