pinterest
Mijn doucheplezier met de Hansgrohe Raindance Select

Mijn doucheplezier met de Hansgrohe Raindance Select

Nieuwe Raindance Select handdouche zorgt voor een unieke waterbeleving

De nieuwe Raindance Select 150 handdouche met haar vloeiende ronde, moderne vormgeving is de volgende generatie van de succesvolle en vaak gekopieerde Raindance douches van Hansgrohe. Dankzij de optimale verdeling van het water over de straalschijf en het vernieuwende, aantrekkelijke uiterlijk van de producten, is het Raindance assortiment sinds de introductie zeer gewild. De focus van de nieuwe handdouches ligt op functionaliteit en het bedieningscomfort.

De favoriete straalsoort kan met één hand worden ingesteld met een simpele druk op de Select-knop. Geniet van de zachte, ontspannende regendouche in de RainAir stand, de vijf intensief masserende stralen van CaresseAir of de verfrissende mix-straal. De speciale AirPower-technologie zorgt ervoor dat het water met lucht wordt verrijkt: voor een zachte, volle regendouche of een extra krachtige massagestraal. De Raindance Select handdouche is voorzien van het QuickClean anti-kalksysteem welke zorgt voor een lange levensduur: kalkafzetting kan eenvoudig weggewreven worden.

Compleet assortiment voor optimaal doucheplezier
De handdouche is verkrijgbaar in chroom en wit-chroom en is uit te breiden naar een complete doucheset met de Unica’S Puro glijstang. De doucheset is ook in combinatie met de nieuwe Ecostat Select opbouw douchethermostaat verkrijgbaar en als onderdeel van de Raindance Select douchesystemen.

Voor wie wel lekker wil douchen maar toch denkt aan het waterverbruik is er de EcoSmart uitvoering: de Raindance Select EcoSmart handdouche biedt optimaal douchecomfort met een laag waterverbruik van maximaal 9 liter per minuut, onafhankelijk van de waterdruk.


Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen