Met deze keramische wastafels breng je ‘La dolce vita’ naar jouw badkamer

Met oog voor design, eenvoud, innovatie en een knipoog naar de design stromingen van begin vorige eeuw brengt Ceramica Cielo keramische sanitairproducten naar de Nederlandse badkamer. Het bedrijf heeft een uitgebreide collectie wastafels, toiletten en bidets, die allemaal met de hand vervaardigd worden in Italië. De nadruk ligt hierbij vooral op minimalistisch en modern design, maar met een onmiskenbaar Italiaanse touch. Het eindresultaat is een prachtig, naadloos stuk keramiek dat bijna als een kunstwerk op zich gezien kan worden.


Handgemaakt vakwerk

Ceramica Cielo maakt gebruik van gepatenteerde kleisamenstellingen die allemaal duurzaam en hittebestendig zijn. De klei wordt in een mal gegoten of handmatig gevormd door de vakkundige werknemers van het bedrijf. De wastafels hebben een organische look met vloeiende lijnen en subtiele rondingen, terwijl de toiletten en bidets juist extreem strak en minimalistisch zijn. Dit spreekt vooral mensen aan die houden van moderne, designer-looks in hun badkamer.


Voor de kleine badkamer

De Les Petites collectie is speciaal ontworpen voor de kleinere badkamer, en is verkrijgbaar in drie varianten: een vierkante wastafel en twee ovale wastafels. Elke wastafel wordt prachtig geaccentueerd door een minimalistische metalen structuur, die niet alleen dienstdoet als handige handdoekhouder, maar ook als praktisch werkblad. Deze slimme oplossing is functioneel en heeft een esthetische waarde voor de badkamer of kleine hotelkamer.


Gebaseerd op Bauhaus

Marcel - de nieuwe wastafel van Ceramica Cielo is elegant en brengt de 'romantiek van toen' terug in de badkamer. Geïnspireerd door de Bauhaus stijl en het vakmanschap van Thonet's gebogen massief hout en Weens riet, vormt Marcel tot een luxe badkamermeubel passend in het hedendaags design. De duurzame keramiek van de wastafel is een lust voor het oog en voelt zacht aan. Het badkamermeubel oogt als een vrijstaand kastje van vroeger. Waarop de wastafel met door het metalen frame gedragen wordt. Badkamermeubel Marcel is in verschillende uitvoeringen, kleuren en samenstelling te verkrijgen.


Minimalistisch en abstract

Wastafelunit Theo is ontstaan uit een meesterlijk samenspel van vlakken, lijnen en kleuren. Het prachtige wastafelmeubel van Ceramica Cielo, ontworpen door de getalenteerde Andrea Parisio en Giuseppe Pezzano, is geïnspireerd door de invloedrijke ‘De Stijl-beweging’ van de vorige eeuw, die een belangrijke rol speelde in de moderne kunst. Deze collectie bestaat uit een ruime keramische wastafel, een Fenix-kast op basis van multiplex met zichtbare randen en elegante buisvormige elementen. De keramische wastafel is verkrijgbaar in twee uitvoeringen - Tonda en Ovale - met een glanzende witte afwerking, maar ook in matte en glanzende tinten. De minimalistische onderkast is verkrijgbaar in zeven verschillende modellen.

Ceramica Cielo

Ceramica Cielo is een vooraanstaande naam in de wereld van keramische sanitairproducten. De handgemaakte producten van deze Italiaanse fabrikant zijn al jaren bekend bij architecten, designers en bekende badkamerstudio’s. Prachtig keramiek, gekenmerkt door unieke afmetingen, oppervlakken en kleuren. Het designmerk is groot geworden door de finesse van het Italiaans handwerk, de liefde voor het vak van de ontwerpers en de makers en het continue innoveren en ontwikkelen van de producten.

Wil je meer informatie over de collecties van Ceramica Cielo? Download hier de brochure voor meer informatie.

Informatie aanvragen bij Ceramica CIELO

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen