pinterest
Glazen douchedeuren & wanden van Aquaconcept

Glazen douchedeuren & wanden van Aquaconcept

Op zoek naar een nieuwe douche of inloopdouche? De keuze voor een douchedeur is daarbij belangrijk en zal je doucheconcept sterk beïnvloeden. Aquaconcept biedt heel wat opties om uit te kiezen; van op maat gemaakte douchedeuren, tot designdeuren en design voor een wat minder groot budget. Heel wat van deze concepten zijn bovendien ook personaliseerbaar, daarbij kan je  kan kiezen uit verschillende glastypes en versieringen.

Douchedeuren op maat gemaakt

De Personallijn van Aquaconcept  bestaat uit op maat gemaakte, innoverende douchedueren en concepten voor elke ruimte: groot of klein. Voor deze stijlvolle lijn wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen zoals veiligheidsglas, inox en Corian. De grote glaspartijen van de inloop- en doorloopdouches volgen altijd de contouren van de muur, ook al is deze schuin.

Een slim doucheconcept met design allures

De op maat gemaakte Style Concept series uit de deze lijn zijn een subtiele combinatie van hoogwaardige materialen en de modernste lasertechnologie. Het resultaat: een bijzonder aantrekkelijke en evenwichtige douche waarbij glas en scharnieren in elkaar kunnen vloeien. Niet alleen een prachtig design maar ook nog eens gemakkelijk in onderhoud. Een slim doucheconcept met design allures, perfect leverbaar op maat dankzij de maatopname van aquaconcept na de tegel - en doucheplaatsing. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden. Klik op de foto voor meer informatie.

FotoGlazen douchedeuren & wanden van Aquaconcept
Serie 174 Style Concept - Draaideur op 90° met in het verlengde een vaststaand paneel.

FotoGlazen douchedeuren & wanden van Aquaconcept
Serie 175 Style Concept - Draaideur op 90° scharnieren aan een vaststaand deurdeel met in het verlengde een vaststaand paneel.

FotoGlazen douchedeuren & wanden van Aquaconcept
Serie 173 Style Concept - Vaststaand deurdeel met in het verlengde een draaideur

FotoGlazen douchedeuren & wanden van Aquaconcept
Serie 171 Style Concept - Volledige draaideur op 90°.

FotoGlazen douchedeuren & wanden van Aquaconcept
Serie 172 Style Concept - 2 volledige pendeldeuren op 180°.

Over de douchedeuren van Aquaconcept

Aquaconcept biedt de keuze uit douchedeuren in drie designlijnen: Personal, Design en Comfort. De Personal lijn biedt maatwerk doucheconcepten terugvinden, in de Designlijn draait alles om stijl en in de Comfort collectie biedt design voor een wat minder groot budget.

 

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen