pinterest
Luxe badkamercollectie Axor Citterio E

Luxe badkamercollectie Axor Citterio E

Met Axor Citterio E introduceren Philippe Grohe en de Italiaanse architect en designer Antonio Citterio een nieuwe collectie van badkamerproducten die elegantie, kwaliteit en waarde uitstralen. Hansgrohe ontwikkeld haar designermerk Axor voortdurend. De nieuwe lijn Axor Citterio E is een charmante combinatie van moderne en klassieke eigenschappen. Elegante en tijdloze producten van de hoogste kwaliteit, die niet alleen de badkamer als geheel verbeteren, maar ook onze ervaringen met het element water.

37 stijlvolle nieuwe badkamerproducten van Axor

De producten van de nieuwe Axor badkamercollectie worden gekenmerkt door de flexibele toepassing, een bijzonder eenvoudige bediening en een prettig gevoel bij het aanraken. Zachte, slanke kraangrepen karakteriseren het design van de gehele collectie, zowel in de ééngreeps wastafelkraan met zijn moderne, rechte joystick-greep als in de 3-gats kranen met hun klassieke kruisgrepen. Eenvoudige bediening van de waterhoeveelheid en temperatuur is een belangrijk kenmerk van deze nieuwe collectie wastafelkranen, badkranen en douchesets. Alle 37 producten die de collectie compleet maken, delen een visueel aantrekkelijke en harmonieuze look die een variatie aan stijlen biedt, van art nouveau tot modern urban.

FotoLuxe badkamercollectie Axor Citterio E
Axor Citterio E doucheset

FotoLuxe badkamercollectie Axor Citterio E
Axor Citterio E wastafelkranen met joystick

FotoLuxe badkamercollectie Axor Citterio E
Axor Citterio E doucheset met thermostaatmodule

FotoLuxe badkamercollectie Axor Citterio E
Axor Citterio E 3-gats wastafelmengkranen

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen