pinterest
Een luxe badkamer met een solid surface bad

Een luxe badkamer met een solid surface bad

Ben je op zoek naar een bad met een luxe uitstraling? De designers van RIHO hebben de vrije hand gekregen om een onderscheidende collectie vrijstaande baden te ontwerpen. Het resultaat is de prachtige FromScratch collectie van RIHO: vier baden met bijpassende wastafels en een unieke uitstraling.

Vier baden voor een exclusieve badkamer

De mooie serie bestaat uit een viertal ligbaden met bijpassende wastafels gemaakt van solid surface. Dit hoogwaardige materiaal heeft een mat witte afwerking en leent zich uitstekend voor de toepassing in badkamers. Naast het unieke ontwerp is ook de ‘thin-edge’ randafwerking een onderscheidend kenmerk van de FromScratch serie. Perfectie doorgevoerd tot in detail. De vier baden, Toledo, Oviedo, Barca en Bilo hebben elk een eigen origineel design en geven je badkamer een unieke uitstraling.

FromScratch vrijstaande baden

FotoEen luxe badkamer met een solid surface bad

Solid Surface bad Oviedo

Het bad Oviedo straalt luxe uit en is meteen de eyecatcher van uw badkamer. De bijhorende hoofdkussens maken het comfortgehalte compleet.

FotoEen luxe badkamer met een solid surface bad

FromScratch bad Barca

Het Barca bad wordt gekenmerkt door een specifieke vormgeving. De subtiele bovenrand zorgt voor een eigenwijs karakter.

FotoEen luxe badkamer met een solid surface bad 

Solid Surface bad Toledo

Het Toledo bad is speciaal ontworpen om met z’n tweeën naast elkaar te kunnen badderen. Zet de champagne maar koud, dit wordt luxe genieten!

 FotoEen luxe badkamer met een solid surface bad

FromScratch bad Bilo

Klein maar fijn. Het Bilo bad heeft een afmeting van 165 x 77 cm en past daardoor in bijna iedere badkamer. Door de fijne belijningen heeft het bad een relatief grote binnenmaat

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen