Landelijke badkamer van Baden+

Landelijke badkamer van Baden+

Ben je op zoek naar een complete badkamer? De Baden+ winkels zijn een mooi vertrekpunt voor een nieuwe badkamer. Op zoek naar een badkamer met een strak design en een landelijke uitstraling? Wat worden helemaal warm van deze sfeervolle badkamer Noken van Baden+ waarin een landelijke sfeer en strak design perfect zijn gecombineerd. De complete badkamers van Baden+ worden samengesteld uit A-merken op het gebied van badkamers en toiletten. Meer informatie over deze badkamer? Vraag HIER een gratis brochure aan.

Baden+ landelijke badkamer Noken met vrijstaand bad

Door de tegels met een houtstructuur krijgt het strakke vrijstaande bad een warme landelijke uitstraling.

Baden+ corian wastafel badkamer Noken

Door juist in deze landelijke badkamer een strakke wastafel van corian, te plaatsen krijgt de badkamer een unieke touch. Corian is een krasvast kunststof materiaal dat strakke vormen mogelijk maakt.

Baden+ douchecabine landelijke badkamer Noken

In deze badkamer is gekozen voor een luxe stoomcabine. Baden+ heeft een mooi assortiment stoomproducten van Cleopatra in haar assortiment, zodat u niet alleen kunt genieten van de douche maar ook van een heerlijke wellness ruimte. Dit maakt de landelijke badkamer voor u de uniek plek om tot rust te komen.

Baden+ badkamer Noken met bidet

Opvallend in deze badkamer is het bidet. Veelal vergeten in de Nederlandse badkamer maar absoluut een verhoging van het comfort.

 

Brochure over Landelijke badkamer van Baden+ aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP