pinterest
Landelijke badkamer

Landelijke badkamer

Ben je op zoek naar een complete badkamer? De sanitair showrooms zijn een mooi vertrekpunt voor een nieuwe badkamer. Op zoek naar een badkamer met een strak design en een landelijke uitstraling? Wij worden helemaal warm van deze sfeervolle badkamer Noken van Baden+ waarin een landelijke sfeer en strak design perfect zijn gecombineerd. De complete badkamers van Baden+ worden samengesteld uit A-merken op het gebied van badkamers en toiletten. 

FotoLandelijke badkamer

Door de tegels met een houtstructuur krijgt het strakke vrijstaande bad een warme landelijke uitstraling.

FotoLandelijke badkamer

Door juist in deze landelijke badkamer een strakke wastafel van corian, te plaatsen krijgt de badkamer een unieke touch. Corian is een krasvast kunststof materiaal dat strakke vormen mogelijk maakt.

FotoLandelijke badkamer

In deze badkamer is gekozen voor een luxe stoomcabine. Baden+ heeft een mooi assortiment stoomproducten van Cleopatra in haar assortiment, zodat u niet alleen kunt genieten van de douche maar ook van een heerlijke wellness ruimte. Dit maakt de landelijke badkamer voor u de uniek plek om tot rust te komen.

FotoLandelijke badkamer

Opvallend in deze badkamer is het bidet. Veelal vergeten in de Nederlandse badkamer maar absoluut een verhoging van het comfort.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen