Lage afvoer ideaal voor renovatie douchegoten

Voor renovatie van doucheruimten en in situaties waar een geringe opbouwhoogte mogelijk is, introduceert TECE een extra lage DN 40 afvoer voor al haar douchegoten TECEdrainline. De hoogte van de onderzijde tot aan de bovenzijde van het rooster van de douchegoot is slechts 67 mm. Toch is de afvoercapaciteit zelfs 0,5 l/s.

Nu ook met Fire Stop
Ook deze extra lage afvoer is te combineren met de nieuwe brandwerende set Fire Stop, die TECE speciaal voor open vloeren heeft ontwikkeld. Deze set voldoet aan de vereiste brandveiligheid volgens klasse El 120 van DIN EN 13501-3. De Fire Stop is voor alle TECE afvoeren en douchegoten toe te passen en wordt eenvoudig met 2 schroeven onder de afvoer van de douchegoot geïnstalleerd.

De serie TECEdrainline douchegoten is bovendien uitgebreid met een minimalistisch rooster, de Design Steel ΙΙ. Het rooster is leverbaar in gepolijst of geborsteld roestvast staal en is zodanig geconstrueerd dat er geen kunststof voetjes te zien zijn. De optioneel leverbare haarzeef, die eenvoudig in de goot geplaatst kan worden, voorkomt verstoppingen.

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen