pinterest
Lage afvoer ideaal voor renovatie douchegoten

Lage afvoer ideaal voor renovatie douchegoten

Voor renovatie van doucheruimten en in situaties waar een geringe opbouwhoogte mogelijk is, introduceert TECE een extra lage DN 40 afvoer voor al haar douchegoten TECEdrainline. De hoogte van de onderzijde tot aan de bovenzijde van het rooster van de douchegoot is slechts 67 mm. Toch is de afvoercapaciteit zelfs 0,5 l/s.

Nu ook met Fire Stop
Ook deze extra lage afvoer is te combineren met de nieuwe brandwerende set Fire Stop, die TECE speciaal voor open vloeren heeft ontwikkeld. Deze set voldoet aan de vereiste brandveiligheid volgens klasse El 120 van DIN EN 13501-3. De Fire Stop is voor alle TECE afvoeren en douchegoten toe te passen en wordt eenvoudig met 2 schroeven onder de afvoer van de douchegoot geïnstalleerd.

De serie TECEdrainline douchegoten is bovendien uitgebreid met een minimalistisch rooster, de Design Steel ΙΙ. Het rooster is leverbaar in gepolijst of geborsteld roestvast staal en is zodanig geconstrueerd dat er geen kunststof voetjes te zien zijn. De optioneel leverbare haarzeef, die eenvoudig in de goot geplaatst kan worden, voorkomt verstoppingen.

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen