Kunst aan de muur

Als het gaat om kunst aan de muur is de badkamer niet de eerste plek waar aan wordt gedacht om iets op te hangen. Maar met een beetje creativiteit kun je deze natte ruimte omtoveren tot een kunstzinnige ruimte. Bij Werk aan de Muur vind je een schat aan prachtige en unieke kunstwerken in elke denkbare stijl, van fotografie tot schilderijen, en van digitale kunst tot illustraties. 

Ontspanning staat voorop

In de badkamer draait het om ontspannen en verfrissen. Daarom is het belangrijk om kunst te kiezen die jou een gevoel van rust en geluk geeft. Heb je mooie herinneringen aan een plek waar je ooit bent geweest of staat er een bestemming hoog op je verlanglijstje? Hang een kunstwerk op dat je aan die plek doet denken, zodat je elke keer als je de badkamer binnenstapt, een glimlach op je gezicht krijgt. Kijk heerlijk ontspannend vanuit bad naar jouw favoriete vakantiefoto en droom even weg.

Goudtinten

Nog zo'n goede en persoonlijke tip: Als je op zoek bent naar een vleugje luxe in je badkamer, overweeg dan kunstwerken met een vleugje goud. Denk aan prachtige zonsondergangen of betoverende strandfoto's. Het gebruik van warme oranje- en goudtinten creëert een sfeer van comfort en ontspanning. Het is alsof je elke dag een beetje vakantie viert in je eigen badkamer.

Kunst aan de muur

Maar wat voor soort kunst kan eigenlijk in de badkamer? Werk aan de Muur heeft de juiste oplossingen voor kunst in een vochtige omgeving. Overweeg bijvoorbeeld om kunstwerken af te drukken op HD Metal, dat waterbestendig is en zich perfect thuisvoelt in de vochtige badkamer. Als alternatief kun je kiezen voor naadloos behang en buitencanvas. Deze materialen hebben een sterke toplaag die bestand is tegen spatwater en vocht. Zo kun je je kunst zonder zorgen ophangen in de badkamer, en ook keuken.

Persoonlijke stijl

Bij Werk aan de Muur zit ongetwijfeld iets in de collectie dat perfect past bij jouw persoonlijke smaak en jouw badkamer afmaakt. Dus laat je creativiteit de vrije loop met Werk aan de Muur en maak van je badkamer een kunstzinnige oase waar je elke dag van kunt genieten!

Voor meer informatie, bezoek de website van Werk aan de Muur.

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen