Nieuwe kraankleur: Brushed Champagne Gold

Op zoek naar een stijlvolle eyecatcher in jouw badkamer of toiletruimte? Dan is Brushed Champagne Gold echt iets voor jou. Een prachtig, zacht alternatief voor Brushed Gold kranen. 

Een badkamer vol glamour


Deze nieuwste kraankleur van Blaufoss heeft een zeer zachte goudtint en is verfijnder en moderner dan traditioneel goud. Een frisse tint die past in elke badkamerstijl en zorgt voor een luxe touch. Bovendien kun je deze kraankleur doortrekken door het hele huis. Bij de wastafel, in de douche, bij het bad en bij het fonteintje in de toiletruimte. Douchen, baden en je handen wassen doe je net dat tikkeltje luxueuzer dankzij het glamourkarakter van de champagnekleur. 

Ook het onderhoud is glamorous


Zo mooi als ze zijn, zo gemakkelijk zijn de Brushed Champagne Gold kranen ook in het onderhoud. Dankzij het ijzersterke, krasbestendige kraanoppervlak kun je zonder zorgen genieten van jouw nieuwe kraanwerk. De milieuvriendelijke PVD-coating zorgt voor deze speciale toplaag. De licht geborstelde afwerking heeft als voordeel dat je niet snel vlekken en vingers kan zien op het kraanlichaam. De PVD-technologie houdt bovendien de kraankleur zeer goed vast. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat een schoonmaakmiddel je kraan zal aantasten.

Combineren kun je leren


Omdat champagne een milde kleur is, combineert Brushed Champagne Gold goed met koelere kleuren zoals blauw of groen. Zo krijg je een gebalanceerd badkamerinterieur. Wil je een ultiem wellness/spa-gevoel creëren? Combineer de kranen dan met aardetinten of roze in de meubels of tegels. Ook het kleurenspel van een kraan in champagnekleur met wit Italiaans Carrara marmer of met een donkere muur is subliem.

Champagne ook doortrekken in de rest van de badkamer? Dat kan! Ook in de accessoires zie je deze kleur terugkomen. Denk aan een drukplaat bij het toilet, een spiegel met een Brushed Champagne Gold rand of een wandplank voor verzorgingsproducten

Binnenkort proosten met champagne op je nieuwe badkamer of kranen? Kijk dan eens op de website van X²O Badkamers of ga langs bij één van de vele showrooms!

Ook inspirerend voor jou: Trends in de badkamer - rose gold en goud

X2O badkamers

Ga voor de badkamer die je aan iedereen wilt laten zien!

Download de brochure

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen