pinterest
KLUDI startte met de serie ZENTA een succesformule.

KLUDI startte met de serie ZENTA een succesformule.

Logisch, want het komt zelden voor dat zulke zorgvuldig vormgegeven producten plotseling voor zovelen bereikbaar worden.

De KLUDI ZENTA designserie omvat inmiddels een ruim assortiment producten voor de wastafel, het bidet, het bad, de douche en de keuken. Eéngreeps en thermostatisch, opbouw en inbouw.

KLUDI ZENTA: minimaal het maximale.

KLUDI heeft met een nieuwe en aanvullende ZENTA wastafelmengkraan met waste gehoor willen geven aan de steeds sterker wordende wens uit de markt om een wastafelmengkraan met zeer hoge uitloop te produceren. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat vrijwel iedere gebruiker wel eens het hoofd onder de kraan wil steken om te drinken of om de haren nat te maken. De zijdelingse ééngreeps bediening voor waterhoeveelheid en –temperatuurinstelling zorgt samen met de eerder genoemde hoge en draaibare uitloop voor optimaal gebruiksgemak.

De ergonomisch gevormde hendel waarborgt een goede bediening, ook met natte handen. De slag van de hendel naar achteren is beperkt, zodat de muur tijdens het bedienen van de kraan nooit geraakt wordt.

Het kraanhuis van de ZENTA wastafelmengkraan en de uitloop vloeien harmonieus in elkaar over. Het binnenwerk, voorzien van keramische schijven, werd reeds in vele KLUDI producten succesvol toegepast en garandeert daarmee maximale kwaliteit en levensduur.

Eens temeer wordt bewezen dat design, gebruiksgemak, betrouwbare kwaliteit en een aantrekkelijke prijs elkaar niet hoeven uit te sluiten.

Verkrijgbaar bij de sanitair speciaalzaak.

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen