Sealskin

When detail matters.

Kleur in de badkamer met Sealskin

Kleurrijke items geven je badkamer nieuw elan. Lange tijd speelden vooral zilverkleurige accessoires de hoofdrol in de badkamer, maar tegenwoordig zet kleur de toon. Kranen en bijpassende douches in chic goud, koper of zwart sluiten naadloos aan op de trends in het interieur. Ook voor douchecabines zijn er nu nog meer kleuropties. Zo heeft Sealskin naast stoer matzwart, fris matwit, een verfijnde matgrijze tint en het chic geborstelde goud ook nog drie nieuwe Pearl kleuren voor haar populaire douchecabine-serie. Wat je stijl ook is, van traditioneel tot origineel, met deze douchecabines is er altijd een passende oplossing.  

Douchen in stijl

De badkamer wordt steeds meer gezien als volwaardig onderdeel van het totale interieurontwerp. Hierdoor vormen alle ruimtes in huis samen een sfeervol, uniform geheel. De producten van Sealskin sluiten naadloos aan op de interieurtrends. Of je nu gaat voor een ingetogen, tijdloze sfeer of voor meer expressie; het Outline-douchecabineontwerp, met zijn minimalistische kader en designgreep met structuur geeft je veel mogelijkheden door alle verschillende kleur- en afwerkingsopties. 


De mooie kleuren maken van je douche een echte eyecatcher. Zwart past bij veel badkamerstijlen, zoals Japandi, industrial of bij een minimalistische badkamer met een monochroom contrast. Wil je een frisse touch in je badkamer? Kies dan voor het zuivere matwit. Wit contrasteert fraai bij donkere of harde kleuren, terwijl het ook prachtig combineert met zachte tinten, zoals pastel of lichte-, natuurlijke kleuren. Verfijnd matgrijs geeft de badkamer een zachte uitstraling, doordat deze trendy afwerking minder contrasteert. Tip: combineer deze grijstint met zwarte elementen voor een speels ton-sur-ton effect. Met copper pearl, brass pearl en black pearl breng je je douchecabine helemaal in harmonie met je badkamerstijl


Hotelchic

Een geborsteld stalen afwerking geeft je douche een extra solide uitstraling. Aanvullend op de Outline geborsteld stalen douche-afwerking heeft Sealskin nu ook een geborsteld gouden finish. Dit is het toppunt van hotelchic en de must-have voor wie zich helemaal wil onderdompelen in het gevoel van pure luxe in de badkamer. 


De Sealskin Outline douches zijn verkrijgbaar bij de betere sanitairspeciaalzaken in Nederland. Download de brochure voor meer informatie. Meer informatie over Outline is te vinden op de Sealskin website 

Informatie aanvragen bij Sealskin

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen