Kinedo douchewanden voor de inloopdouche

Wanneer je de badkamer gaat verbouwen, is de douche één van de belangrijkste onderdelen om over na te denken. Douchefabrikant Kinedo® heeft veel douchewanden in het assortiment speciaal voor het creëren van een stijlvolle inloopdouche. Je kan kiezen uit douchewanden in alle soorten en maten en kan deze perfect combineren met de Kinedo extra-vlakke douchebakken. Geef de badkamer een nieuwe look en laat je inspireren door het stijlvolle assortiment voor elke badkamer en voor elk budget.

Voorbeelden van Kinedo douchewanden

Een industriële look is dé trend voor de badkamer van dit moment. Met de stijlvolle Kinespace Solo Factory douchewand creëer je een badkamer met inloopdouche volgens de laatste badkamertrends.

Creëer een industriële look met de Kinespace  Solo Factory douchewand van douchefabrikant Kinedo®. Deze stijlvolle Solo Factory douchewand is de nieuwste aanwinst in het Kinedo® assortiment op het gebied van inloopdouches. De wand is 2 meter hoog en verkrijgbaar in diverse breedteafmetingen. #kinedo #inloopdouche #industrieel #badkamerinspiratie #badkamer

Kinespace Solo Factory

Deze stijlvolle Solo Factory douchewand is de nieuwste aanwinst in het Kinedo® assortiment op het gebied van inloopdouches. De wand is 2 meter hoog en verkrijgbaar in diverse breedteafmetingen.

De Kinequartz solo douchewanden van douchefabrikant Kinedo®  zijn verkrijgbaar in 3 glasvarianten met of zonder profiel. De douchewanden zijn gemaakt van uitzonderlijk helder glas: Crystal Clean glas. Crystal Clean glas zorgt voor een hoge transparantie en een ongeëvenaarde glans #kinequartz #inloopdouche #douchewand #badkamer #badkamerinspiratie

Kinequartz Solo

De Kinequartz solo douchewanden zijn verkrijgbaar in 3 glasvarianten met of zonder profiel. De douchewanden zijn gemaakt van uitzonderlijk helder glas: Crystal Clean glas. Crystal Clean glas zorgt voor een hoge transparantie en een ongeëvenaarde glans. Kinedo biedt 10 jaar garantie op deze bescherming van het glas.

Inloopdouche met glazen douchewand Exclusive Solo van Kinedo

Exclusive Solo

Exclusive Solo douchewand is een luxe douchewand van 2 meter hoog met een glasdikte van 8 mm. Glanzend chroom en de antikalkbeschermlaag verzekeren je van een duurzame kwaliteit en weinig onderhoud. De wand is verkrijgbaar in vijf breedtes (van 90 tot 140 cm). Exclusive Solo is verkrijgbaar in drie glasvarianten: helder glas, met een gematteerde middenstrook of gerookt spiegelglas. In deze serie kan er worden gekozen uit drie verchroomde muursteunen (rechte stang, L-vormige stang of een stang van vloer tot plafond). De verchroomde afwerkingsstrip zorgt voor een perfecte afwerking van de douchewand.

Inloopdouche met glazen douchewand Kinestyle Solo van Kinedo

Kinestyle Solo

Kinestyle Solo is een douchewand die staat voor design, kwaliteit en duurzaamheid voor een eerlijke prijs. Deze douchewand heeft helder glas met een dikte van 8 mm en is 2 meter hoog. De glaswand is verkrijgbaar in zes breedtes van 70 tot 140 cm en kan als hoekopstelling of als nisopstelling worden gemonteerd. De verchroomde muursteun kan zowel recht als schuin worden geplaatst. De douchewand heeft een antikalkbeschermlaag waardoor deze eenvoudig is in onderhoud

Inloopdouche met glazen douchewand Kinespace solo van Kinedo

Kinespace Solo

Kinespace Solo douchewand geeft de badkamer een stijlvolle en verfijnde look. De douchewand is in vier glasvarianten verkrijgbaar: helder glas, met een gematteerde strook in het midden of decor glas met zwart of wit blokkenpatroon. In deze serie zijn drie verchroomde muursteunen beschikbaar (rechte stang, L-vormige stang of een stang van vloer tot plafond). De douchewand is eenvoudig in onderhoud dankzij de antikalkbeschermlaag. De wand is verkrijgbaar in vijf breedtes (van 70 tot 120 cm). Het wandprofiel is voorzien van een uniek klemsysteem waardoor de douchewand meteen loodrecht kan worden geplaatst.

Inloopdouche met glazen douchewand Smart Solo van Kinedo

Smart Solo

Met Smart Solo creëer je een open en toegankelijke inloopdouche. De douchewand heeft een glasdikte van 6 mm en is beschikbaar in zes breedtes (van 70 tot 120 cm). Je kan zelfs 2,5 cm ruimte creëren door het speciale verlengingsprofiel. De douchewand is makkelijk in onderhoud dankzij de antikalk-beschermlaag. De glaswand is in twee varianten verkrijgbaar: helder glas of matglas. De profielen zijn verkrijgbaar in wit aluminium, matzilver of verchroomd en zorgen voor een verfijnde afwerking.

Inloopdouche met glazen douchewand Supra Solo van Kinedo

Supra Solo

Supra Solo is een eenvoudige, functionele en zeer aantrekkelijk geprijsde douchewand. De douchewand is praktisch en geschikt voor een kleiner budget. De glaswand heeft een dikte van 5 mm en is beschikbaar in vijf breedtes (van 70 tot 120 cm). De glaswand is verkrijgbaar in twee varianten: helder glas en decor glas. De verchroomde muursteun zorgt voor volledige stabiliteit van de wand.

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen