pinterest
Jee-O® brengt puur natuur in de badkamer

Jee-O® brengt puur natuur in de badkamer

Nieuw en sprankelend design: Pure Bassin & Douche

Jee-O Europe gaat dit najaar voor puur natuur met de Jee-O Pure Bassin & Douche. Stelt u zich eens voor … het sprankelende, kletterende geluid van vallend water in de badkamer … een heerlijk bad dat gevuld wordt met helder water om languit in te genieten. Een omgeving die doet denken aan een natuurlijke waterval. Met de Jee-O Bassin is dat mogelijk. Een opvallende RVS kraan, die werkt als een klaterende waterval vanwege de manier waarop het water uit de kraan loopt.

FotoJee-O® brengt puur natuur in de badkamer   FotoJee-O® brengt puur natuur in de badkamer

Recht en strak qua vormgeving, wat typerend is van Jee-O. Het model herinnert aan de ‘oerversie’ van de kraan: de vroegere waterpomp. Via de ovaal vormgegeven mond van de kraan, stort het water letterlijk het bad in. Dit effect ontstaat doordat de kraan in een rechte horizontale hoek in de zijwand wordt geplaatst. De kenmerkende ring op de douches van Jee-O, is op Jee-O Bassin ook aanwezig. Dit is een aan- en uit knop én een warm- en koud waterregelaar.

FotoJee-O® brengt puur natuur in de badkamerDe andere - nieuwe - manier om ‘natuurlijk’ kletterend water in de badkamer te creëren is met de Jee-O Pure Douche: een nieuwe variant op de Jee-O Original douche. De herkenbare strakke, rechte RVS douche heeft een nieuwe douchekop gekregen. Niet gebogen maar gevormd in een hoek van 30 graden. Met de ring schakelt u de douche aan- en uit én regelt u warm- en koud water. En net als bij de Original douche is ook hier een thermostaatkraan op mogelijk.

Voor beide modellen geldt dat de pure eenvoud van het ontwerp en de diepe gloed van het gepolijste of geborstelde RVS materiaal (in beide varianten verkrijgbaar) het een supermoderne, strakke en stoere uitstraling geeft. Jee-O breidt hiermee haar ‘Inside’ collectie uit en met deze kraan en douche haalt u een nieuw hip en bijzonder st(r)aaltje in huis.

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen