JEE-O

We energise your moments

Jee-O® brengt puur natuur in de badkamer

Nieuw en sprankelend design: Pure Bassin & Douche

Jee-O Europe gaat dit najaar voor puur natuur met de Jee-O Pure Bassin & Douche. Stelt u zich eens voor … het sprankelende, kletterende geluid van vallend water in de badkamer … een heerlijk bad dat gevuld wordt met helder water om languit in te genieten. Een omgeving die doet denken aan een natuurlijke waterval. Met de Jee-O Bassin is dat mogelijk. Een opvallende RVS kraan, die werkt als een klaterende waterval vanwege de manier waarop het water uit de kraan loopt.

Jee-O Wastafels kraan   Jee-O Wastafels kraan

Recht en strak qua vormgeving, wat typerend is van Jee-O. Het model herinnert aan de ‘oerversie’ van de kraan: de vroegere waterpomp. Via de ovaal vormgegeven mond van de kraan, stort het water letterlijk het bad in. Dit effect ontstaat doordat de kraan in een rechte horizontale hoek in de zijwand wordt geplaatst. De kenmerkende ring op de douches van Jee-O, is op Jee-O Bassin ook aanwezig. Dit is een aan- en uit knop én een warm- en koud waterregelaar.

Jee-O DoucheDe andere - nieuwe - manier om ‘natuurlijk’ kletterend water in de badkamer te creëren is met de Jee-O Pure Douche: een nieuwe variant op de Jee-O Original douche. De herkenbare strakke, rechte RVS douche heeft een nieuwe douchekop gekregen. Niet gebogen maar gevormd in een hoek van 30 graden. Met de ring schakelt u de douche aan- en uit én regelt u warm- en koud water. En net als bij de Original douche is ook hier een thermostaatkraan op mogelijk.

Voor beide modellen geldt dat de pure eenvoud van het ontwerp en de diepe gloed van het gepolijste of geborstelde RVS materiaal (in beide varianten verkrijgbaar) het een supermoderne, strakke en stoere uitstraling geeft. Jee-O breidt hiermee haar ‘Inside’ collectie uit en met deze kraan en douche haalt u een nieuw hip en bijzonder st(r)aaltje in huis.

BROCHURE AANVRAGEN

Jee-O Bathroom Collection -
Jee-O Bathroom Collection

Download de brochure

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen