JEE-O designbaden van DADOquartz

De drie nieuwe vrijstaande baden van JEE-O zijn de onbetwiste blikvangers van elke badkamer. Stoer, stijlvol, modern of meer klassiek; de tijdloze vormgeving van baden Amsterdam, Dubai en London past in elke badkamerstijl.

Duurzaam design

Wat direct opvalt aan de nieuwe designbaden, is de uiterst verfijnde vormgeving. Door de smalle, subtiele randen hebben baden Amsterdam, Dubai en London een heel pure, minimalistische uitstraling. Spectaculair mooi! Qua stevigheid maakt het niet uit: het toegepaste DADOquartz is keihard en oersterk. Het composiet materiaal uit Zuid-Afrika van hars en kwarts houdt het badwater lang op temperatuur en voelt zijdezacht aan. Daarnaast is het materiaal ook nog vlek- en krasbestendig, antibacterieel en – heel belangrijk – absoluut kleurvast. Wit blijft wit. Kortom: designbaden om elke dag - jaar in, jaar uit – van top tot teen in te genieten.

Voor elke badkamerstijl

Afhankelijk van de gekozen badkraan zijn er natuurlijk wel duidelijke accenten aan te brengen. Wie bijvoorbeeld kiest voor de stoere, zwarte badvuller Soho kiest voor een robuuste, industriële badkamer-look. Gecombineerd met de verfijnde vormen van de pure badvuller, wordt juist de minimalistische uitstraling van de baden versterkt. De stijlvolle signatuur van de baden kan volledig worden doorgezet in de badkamer, omdat JEE-O ook bijpassende waskommen biedt. Lees hier meer over waskom Amsterdam, waskom Dubai & waskom London. Vrijstaande jetset baden met internationale allure, om thuis elke dag van te genieten.

Klik op de foto voor meer informatie en een gratis brochure

Vrijstaand designbad Dubai by Dado - Jee-O

Vrijstaand designbad London by Dado - Jee-O

Waskom Dubai via Jee-O

Foto boven artikel: bad Amsterdam by JEE-O

JEE-O

We energise your moments

Download de brochure

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen