De beste combinaties met brons

Brons is dé interieurkleur van dit moment. Het past eigenlijk in alle interieurs, van klassiek tot modern en industrieel. Deze warme kleur kan als detail een heleboel doen in een ruimte. Het is eigenlijk een basiskleur die minder glimt dan goud en daarmee makkelijker te combineren is. Badkamerspecialist JEE-O geeft in vier verschillende badkamers weer hoe mooi brons te combineren is met verschillende materialen en kleuren. 

Brons met hout

JEE-O badkamerkraan

Badvuller JEE-O Slimline

Hout is erg mooi in combinatie met brons. Denk aan een houten vloer, een badmeubel of houten details in de badkamer. Beide materialen samen geven een klassieke, rustgevende uitstraling. Brons in een combinatie als deze badkamer is tevens tijdloos.

Brons met sjiek zwart

JEE-O slimline bronze

Zwart geeft, in combinatie met brons, een hoteluitstraling aan je badkamer. Helemaal wanneer je er sfeerverlichting aan toevoegt op diverse plekken. Hoewel de bronzen details voor een oplichting zorgen, kan een zwarte achtergrond de badkamer ook verduisterend maken. - Foto: Kranen JEE-O Slimline

Helder fris met brons

JEE-O badkamer met pasteltinten

Wanneer je met brons aan de gang gaat in de badkamer, zorg dan voor de juiste balans. Als je van fris houdt, kun je brons mooi combineren met pasteltinten. Denk dan aan lichtblauw, mintgroen of roze als basiskleuren. Elke keer als je je badkamer instapt, word je vrolijk en krijg je energie! - Foto: Wandkranen JEE-O Slimline

En natuurlijk groen met brons

JEE-O wandkraan

Deze kleuren passen zo goed bij elkaar. Brons met groen. En ook eigenlijk met elke tint groen. Nu zijn er weinig mensen die hun badkamer groen als gras kleuren. Meestal blijven we hangen in het mintgroen. En dat is prima, want dit vormt een perfecte combinatie met wit en bronzen details. Je kunt de kleur natuurlijk verder uitbouwen met groene planten. Denk dan aan varens en aloë vera. Dat zijn planten die het goed doen in een vochtige ruimte zonder daglicht.

Je vindt alle producten van JEE-O in de digitale brochure Op de JEE-O website kan je ook de verkooppunten van het badkamer-assortiment vinden.

Bekijk ook de zwarte kranen uit de Slimline Series van Jee-O: Zwart in de badkamer met de JEE-O Slimlline Series of gaat jouw voorkeur uit naar een droombadkamer met gouden kranen?

Foto: Ruben van Megen 

JEE-O

We energise your moments

Download de brochure

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen