JEE-O

We energise your moments

JEE-O baden Quartz by Dado

De badkamer van nu staat voor ontspanning. Het pure genieten voor lichaam en geest. Dit is ook het basisgevoel waar JEE-O zich met haar lifestyle producten op richt. Het Nederlandse JEE-O breidt haar Quartz by Dado lijn uit met de nieuwe modellen Emili, Carmen en Maya. Het minimalistische design en de organische vormen zijn kenmerkend voor deze baden, waarbij functionaliteit en oog voor detail direct opvallen. De heldere pure vormen roepen nostalgische en letterlijke “warme” gevoelens op.

JEE-O vrijstaand bad Quartz by Dado

Stijlvol en comfortabel design

Drie nieuwe strakke, stijlvolle modellen in verschillende formaten met een comfortabele vormgeving. Elk bad heeft een eigen vorm, en is afwijkend in lengte, breedte en diepte. De baden Carmen en Emili zijn relatief hoger en slanker in model dan Maya, die breder en robuuster oogt. Het geeft dit bad een meer ‘stoere’ uitstraling, terwijl de andere twee meer ‘eleganter’ zijn. Elk designbad is vrijstaand waardoor het ruimtelijke effect wordt versterkt in de badkamer en waarmee een gevoel van comfort en bewegingsvrijheid wordt gecreëerd. Zodat u elke dag kunt baden in een persoonlijke, huiselijke ambiance. Daarbij zorgen de hoge Quartz warmte-isolatie eigenschappen voor uren badplezier. En door de zijdezachte afwerking voelt het ook nog eens zeer weldoenend aan.

Jee-o vrijstaand bad Quartz by Dado

Ook zijn er wastafels en hoge ‘kelk’ waskommen in deze serie, die goed bij de baden aansluiten. Alle modellen hebben een ingebouwd overloopsysteem, zijn eenvoudig schoon te maken en krassen kunnen gemakkelijk verwijderd worden. Vanwege het vrijstaande karakter, worden de kranen ernaast geplaatst of aan de wand opgehangen.

JEE-O waskom Quartz by Dado    


Duurzaam

Het gebruikte materiaal is afkomstig uit Zuid – Afrika: de baden zijn in hun specifieke vorm gegoten middels een combinatie van composiet met Quartz. Hierdoor heeft het de kenmerkende eigenschap een keiharde steensoort te zijn, is het krasbestendig en heeft het een lange levensduur. JEE-O geeft maar liefst 25 jaar fabrieksgarantie op het materiaal. Het hoge warmte-isolatie karakter van het materiaal maakt het tevens een eco-vriendelijke product. Ook is het uitstekend bestand tegen micro-organisme en de groei van bacteriën. Alle modellen zijn uitgevoerd in wit en zijn kleurvast.

BROCHURE AANVRAGEN

Jee-O Bathroom Collection -
Jee-O Bathroom Collection

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen