Is uw badkamer al klaar voor de toekomst?

Is uw badkamer al klaar voor de toekomst?

Warmte en gemak, comfort en veiligheid… de badkamer is een ruimte, die het leven aangemaakt maakt. En dat kan! Want er zijn talloze oplossingen om uw badkamer op een stijlvolle en eigentijdse manier levensloopbestendig te maken.

Comfortabel voor jong & oud

Een goed ontworpen badkamer is functioneel, stijlvol en comfortabel voor jong en oud. Dankzij moderne technieken, slimme keuzes en de grote diversiteit in design zijn deze badkamers ook goed te realiseren. Het ultieme voorbeeld? Wat dacht u van deze complete badkamer van Baden+?

Baden+ badkamerspecial: comfortabele en veilige badkamer voor de toekomst

Jong of oud: dit is een badkamer waar iedereen zich lekker voelt. Bijvoorbeeld dankzij de inloopdouche. Die maakt de badkamer optisch ruimtelijker, en zorgt natuurlijk ook voor een drempelloze inloop. Dat is ook fijn voor de allerkleinsten.
Bovendien kunt u deze douche al aan de buitenkant aanzetten. Dan is het water al lekker warm wanneer u binnenstapt.

De badkamerarchitect komt bij u thuis

Is uw badkamer al klaar voor de toekomst? Warmte, gemak, comfort en veiligheid in de badkamer met advies van Baden+

Comfort en veiligheid vragen om een advies op maat. Zeker wanneer u niet alleen nu, maar ook in de toekomst het maximale uit uw badkamer wil halen. Daarom komt de specialist van Baden+ graag de situatie bij u thuis bekijken.

U krijgt een advies dat volledig is afgestemd op uw specifieke wensen, beschikbaar budget en de uitstraling en inrichting van uw woning. Bovendien worden direct alle technische mogelijkheden besproken. Advies op maat dus, of u nu kiest voor een subtiele verandering of een complete make-over! Lees hier tips van Baden+ over veilig wonen

Badkamerspecial Comfort & Veiligheid

Is uw badkamer al klaar voor de toekomst? Warmte, gemak, comfort en veiligheid in de badkamer met advies van Baden+ - Badkamermeubelen van Sphinx

In de Baden+ Badkamerspecial leest u alles over een comfortabele en veilige badkamer. Haal de krant op in een showroom bij u in de buurt of lees de online versie en profiteer direct van de scherpe acties, zoals onder andere 20% korting op alle badkamermeubels van Sphinx (foto hierboven).

Klik op de afbeelding hieronder voor de online versie van de badkamerspecial:

Baden+ badkamerspecial

Profiteer van scherpe acties!
De Baden+ Badkamerspecial is geldig t/m 30 september 2017. In deze periode kunt u profiteren van diverse scherpe acties. Van 1 januari 2017 t/m 28 februari 2017 ontvangt u 20% korting op alle meubels van Sphinx en van 1 maart 2017 t/m 31 mei 2017 ontvangt u 25 korting bij aankoop van 3 Keuco Plan Care producten.
En het hele jaar, tot en met 30 september 2017, profiteert u van een zeer scherpe geprijsde complete toiletset van Sphinx en Geberit.

Bekijk hier meer badkamerproducten, bekijk voorbeelden en lees tips van badkamerspecialist Baden+

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP