Industriële badkamer met retro sanitair

Industriële badkamer met retro sanitair

Een industriële stijl in de badkamer is helemaal van nu. Door het gebruik van pure materialen zoals hout, beton en metaal creëer je een moderne badkamer met een stoere uitstraling. Door het toevoegen van retro sanitair, zwarte kranen en industriële radiatoren maak je jouw industriële badkamer compleet. In dit artikel laten we je zien hoe mooi retro badkamerproducten zijn voor de badkamer.

Retro sanitair in de badkamer voor een industriële stijl. Kenny & Mason via Laurens

Quaryl bad van Kenny & Mason via Laurens

Industriële spiraalradiatoren 

Door de industriële badkamertrend zijn badkamerproducten met een vintage uitstraling weer helemaal terug van weg geweest. Industrieel design van weleer gemaakt met behulp van hedendaagse technologie. Mooi voorbeeld is de Spiralix spiraalradiator: een gewild interieur element in woningen met grote glaspartijen of in oude pakhuizen die omgebouwd zijn tot appartementen. Voor bewoners die niet alleen warmte willen maar juist ook een industrieel karakter aan de ruimte wilen geven.

Spiraalradiator Spiralix voor een industriële stijl in de badkamer via Laurens

Spiralix radiator via Laurens

Deze unieke radiator is er in verschillende lengtes tot wel 6 meter en kan horizontaal en verticaal aan de muur worden bevestigd. Ook is er een vloermodel om bijvoorbeeld te plaatsen onder de wastafel. Zo heb je altijd heerlijk warme voeten!

Spiraalradiator Spiralix voor een industriële stijl in de badkamer via Laurens

Spiralix radiator via Laurens

Gietijzer

Minder strak, maar des te meer retro is de old style gietijzeren radiator, die je tegenwoordig ook elektrisch kan bedienen.

Elektrische radiator van gietijzer. Artdeco radiator van Laurens  Radiatoren #radiator #badkamer #laurens #laurensradiatoren #gietijzer

Comfortabele warmte, terwijl je toch efficiënt verwarmt. Eventueel zelfs met zonnepanelen. Lees hier meer over deze bijzondere radiatoren.

Kranen in kleur

Zwarte kranen passen perfect bij de industriële badkamerstijl. Kenny&Mason heeft stoere retro kranen in de kleur zwart en in verschillende uitvoeringen. De kleuren  chroom, nikkel, goud of messing zijn helemaal momenteel de trend voor kranen in de badkamer en passen perfect bij deze stijl. Kijk ook eens in de mooie brochure van Kenny&Mason.

Zwarte kranen voor een industriële badkamer. Kenny & Mason serie Brandwood via Retro Sanitair

Kranenserie Brandwood - Kenny & Mason via Retro Sanitair

Vraag voor meer informatie over de producten in dit artikel een brochure aan bij Laurens radiatoren & retro sanitair of bezoek een verkooppunt in de omgeving

Brochure over Industriële badkamer met retro sanitair aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP