pinterest
Industriële badkamer

Industriële badkamer

Vind jij de industriële badkamertrend ook zo mooi? Door accenten in zwarte kleuren aan je badkamer toe te voegen, creëer je al snel een industriële stijl. Combineer deze met wit- en grijstinten, ruwe materialen, strakke meubels en vintage accessoires en je hebt direct een industriële look. Bekijk hieronder voorbeelden en doe inspiratie op voor jouw badkamer make-over.

FotoIndustriële badkamer

Contrasterende materialen

Door materialen en kleuren op de juiste manier te combineren, krijg je de indstriële stijl die jij mooi vindt. Bij materialen kun je denken aan bijvoorbeeld staal, RVS, beton of hout. De kleuren die hiermee mooi samen gaan, zijn de wat donkere en basic kleuren zoals grijs, zwart en beige. Een strak badkamermeubel staat bijvoorbeeld heel stoer tegen een betonnen wand.

FotoIndustriële badkamer

Zwart wit

Ook zwarte accessoires kunnen een belangrijke rol spelen bij het geven van een robuuste industriële look aan je badkamer, zij brengen het accent aan dat net die extra versterking geeft. Zo springen zwarte accessoires op een witte ondergrond direct in het oog. Let wel op dat je niet te veel donkere accessoires gebruikt, het gaat natuurlijk wel om een 'accent'.

FotoIndustriële badkamer

Probeer de juiste combinatie te zoeken tussen praktisch en design. Zo behoud je een mooi evenwicht.

Stoere douches

FotoIndustriële badkamer

Kijk ook eens naar je doucheruimte. Zwarte douches zijn een echte eyecatcher geworden. Een zwarte douchekop komt het beste tot zijn recht in combinatie met basiskleuren. Maar ook bij natuurlijke materialen zoals beton of steen geven ze een mooi, industrieel accent. Foto - regendouche Tiger

Toilet met zwarte accessoires

FotoIndustriële badkamer

Het is de kleinste ruimte van het huis, maar bijna iedereen maakt er gebruik van. Het toilet wordt dan ook vaak gezien als het visitekaartje van het huis en met de juiste accessoires maak je hiervan een ruimte geheel in jouw stoere stijl. Het functionele aspect van een toiletborstel, wc-rolhouder of reserverolhouder op je toilet is natuurlijk het belangrijkste, maar in het zwart zijn dit echte smaakmakers voor deze ruimte.

FotoIndustriële badkamer

Ook zwarte 'vintage' accessoires geven een mooi accent!

Wil je meer weten over de meubels en accessoires in dit artikel? Bezoek de website van Tiger (foto's) voor meer informatie en verkooppunten

FotoIndustriële badkamer

Tiger

Badkamerdesign voor iedereen

Informatie aanvragen bij Tiger

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen