In 6 stappen naar je droombadkamer met Sanisale

In 6 stappen naar je droombadkamer met Sanisale

Je bent op zoek naar een nieuwe badkamer en om je alvast te inspireren heeft Sanisale.com een handig stappenplan opgesteld voor jouw ideale badkamer: in 6 stappen een droombadkamer!

1 Doe inspiratie op

Om inspiratie op te doen, kan je een moodboard aanmaken om de stijl en sfeer van je ideale badkamer te bepalen. Besteed aandacht aan materialen, kleuren en verschillende designs. Vraag het Sanisale.com badkamer-inspiratiemagazine gratis aan en knip plaatjes uit. Het magazine staat vol tips en ideeën. Ook kan je een online moodboard aanmaken. Pinterest is hiervoor een zeer geschikte plek!

Badkamermeubel Thebalux Beat 2.0 #badkamerinspiratie #stappenplan #droombadkamer #thebalux

Badkamermeubel Thebalux Beat 2.0

2. 3D ontwerp

Teken een plattegrond en maak jouw ideale indeling. Een goede manier om alle mogelijkheden te bekijken die de ruimte biedt, is een 3D ontwerp in één van de Sanisale winkels te laten maken. Hiermee kan je precies zien hoe je droombadkamer er straks uitziet.

3 Productkeuze

In de showroom krijg je een goed beeld van je toekomstige droombadkamer. De deskundige adviseurs in de verschillende Sanisale showrooms hebben ruim tien jaar ervaring en helpen je graag je nieuwe badkamer concreet te maken. Met een uitgebreide keuze aan sanitair producten, van douches tot toiletten en van baden tot zeephouders kunnen de adviseurs je als geen ander assisteren en adviseren om een complete badkamer samen te stellen.

Toilet ruimte met keramische tegels in betonlook en fonteintje met houten wastafelblad via Sanisale.com #badkamerinspiratie #toilet #toiletruimte #sanisale

De badkamerproducten kan je naar eigen luxe en comfort aanvullen met jouw favoriete badkamer accessoires.

4 De levering

De producten voor je nieuwe badkamer kunnen door Sanisale compleet bij je thuis worden bezorgd, vanuit het centrale magazijn door de eigen bezorgdienst.

5 Installatie

Liever alles laten installeren? Geen probleem! Het is mogelijk om voor de installatie van het sanitair en tegels gebruik te maken van een geselecteerd, ervaren team van lokale installateurs

6. Geniet

Het moment is daar: je droombadkamer is klaar. Geniet van je gloednieuwe badkamer!

Douche met marmer en douchewand met zwart lijnenspel via Sanisale.com. Industriële badkamer #badkamer #douche #badkamerinspiratie #marmer #industrieel #sanisale

Sanisale.com staat voor kwaliteit merken tegen outlet prijzen en heeft mooi verzorgde showrooms, waarin zowel losse producten als complete badkamers opstellingen verkrijgbaar zijn. Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Brochure over In 6 stappen naar je droombadkamer met Sanisale aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP