In 6 stappen naar je droombadkamer

Je bent op zoek naar een nieuwe badkamer en om je alvast te inspireren hebben we een handig stappenplan opgesteld voor jouw ideale badkamer: in 6 stappen een droombadkamer!

1 Doe inspiratie op

Om inspiratie op te doen, kan je een moodboard aanmaken om de stijl en sfeer van je ideale badkamer te bepalen. Besteed aandacht aan materialen, kleuren en verschillende designs. Vraag badkamer inspiratie-brochures gratis aan en knip plaatjes uit. De magazines en brochures staan vol tips en ideeën. Ook kan je een online moodboard aanmaken. Pinterest is hiervoor een zeer geschikte plek!

Badkamermeubel Thebalux Beat 2.0 #badkamerinspiratie #stappenplan #droombadkamer #thebalux

Badkamermeubel Thebalux Beat 2.0

2. 3D ontwerp

Teken een plattegrond en maak jouw ideale indeling. Een goede manier om alle mogelijkheden te bekijken die de ruimte biedt, is een 3D ontwerp in een showroom te laten maken. Hiermee kan je precies zien hoe je droombadkamer er straks uitziet.

3 Productkeuze

In de showroom krijg je een goed beeld van je toekomstige droombadkamer. De adviseurs in de verschillende showrooms hebben ervaring en helpen je graag je nieuwe badkamer concreet te maken. Met een uitgebreide keuze aan sanitair producten, van douches tot toiletten en van baden tot zeephouders kunnen de adviseurs je als geen ander assisteren en adviseren om een complete badkamer samen te stellen. De badkamerproducten kan je naar eigen luxe en comfort aanvullen met jouw favoriete badkamer accessoires.

4 De levering

De producten voor je nieuwe badkamer kunnen meestal compleet bij je thuis worden bezorgd.

5 Installatie

Liever alles laten installeren? Geen probleem! Het is mogelijk om voor de installatie van het sanitair en tegels gebruik te maken van een geselecteerd, ervaren team van lokale installateurs

6. Geniet

Het moment is daar: je droombadkamer is klaar. Geniet van je gloednieuwe badkamer!

Douche met marmer en douchewand met zwart lijnenspel via Sanisale.com. Industriële badkamer #badkamer #douche #badkamerinspiratie #marmer #industrieel #sanisale

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen