Nieuw: de Badkamer Installatieservice van IKEA

Wil je graag een IKEA badkamer kopen, maar zie je er tegen op om deze zelf te installeren? Heb je geen tijd of wil je het badkamermeubel liever vakkundig laten installeren? Dat kan nu heel gemakkelijk, want sinds kort hebben alle IKEA winkels in Nederland een Badkamer Installatieservice. Daarbij komen door IKEA geselecteerde, professionele montagepartners de badkamer vakkundig installeren. Dat gaat verder dan alleen IKEA meubels, als klanten bijvoorbeeld een ligbad hebben gekocht bij een andere winkel plaatst de monteur dat ook.

Laat je IKEA badkamermeubel vakkundig installeren

Zelf een badkamermeubel plaatsen is niet voor iedereen eenvoudig en kost tijd en specialistische kennis. Het installeren van een spiegel met geïntegreerde verlichting vraagt namelijk om ervaring met de aanleg van elektriciteit, en met de montage van een wastafel krijg je ook te maken met leidingwerk. IKEA biedt nu een volledig pakket aan services en diensten. Zo kunnen klanten hun aankopen laten verzamelen en thuis bezorgen, of badkamermeubels laten monteren. De kosten voor de Badkamer Installatieservice bedragen €69.- + 25% van de goederenwaarde.

Inspiratie voor een IKEA Badkamer

In de slimme badkamers van IKEA heeft alles een plek en IKEA heeft badkamermeubels voor elk budget. UW Badkamer inspireert je graag met onderstaande badkamer-inspiratie met de meubels van IKEA.

Ikea badkemermeubel hout

Ikea badkamer met wit badkamermeubel

Badkamer wit met aquablauw met badkamermeubels van IKEA

Ikea badkamer met wastafel en wandrek

Witte badkamer met meubels van IKEA - badkamermeubel Lillangen

Badkamer met meubels van IKEA: badkamermeubel GODMORGON

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen