pinterest
Hygiënisch en onzichtbaar toiletpapier opbergen

Hygiënisch en onzichtbaar toiletpapier opbergen

FotoHygiënisch en onzichtbaar toiletpapier opbergen

Waar bewaart u uw toiletrollen?

Reserve toiletrollen zien we meestal op een staander of in een mandje naast het toilet liggen dat door stof en urinenevel (veroorzaakt door het staand plassen) wordt vervuild. Etsero heeft voor dit probleem een uniek en innovatief produkt ontwikkeld, waarbij we uw hygiëne en uw gezondheid als uitgangspunt hebben genomen.

Roll up

De Roll-up automatic toiletpaper dispenser bestaat uit een koker, waarin maximaal 6 rollen toiletpapier kunnen worden opgeslagen. via een deurtje op ergonomische hoogte kunt u een rol uitnemen, waarna de volgende rol automatisch omhoog wordt gedrukt.

Het installeren gebeurt in 6 stappen en is eigenlijk gemakkelijk zelf te doen. Ten eerste wordt er een uitsparing gemaakt op de gewenste plek waar het kastje zal komen. Vervolgens wordeni n de hoeken gaten geboord zodat de uitsparing uitgezaag kan worden. Daarna wordt de koker van kit voorzien en geplaatst op de juiste plek. Als laatste wordt het deurtje op de muur gekit en klaar is de toiletrol roll-up. OP deze video ziet u deze 6 stappen in beeld

 

Kleuren en afwerking

De Roll-Up automatic toiletpaper dispenser is leverbaar in drie uitvoeringen: de RVS geborsteld, RVS gepolijst (chroom) en daarnaast in elke RAL kleur (foto RAL 9003 poederwit)

FotoHygiënisch en onzichtbaar toiletpapier opbergen   FotoHygiënisch en onzichtbaar toiletpapier opbergen   FotoHygiënisch en onzichtbaar toiletpapier opbergen

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen