pinterest
HÜPPE: douchedesign zonder limiet

HÜPPE: douchedesign zonder limiet

Walk-In the Future of New Design is het motto van de designseries Duplo, Kalea en Vista van de douchewanden fabrikant HÜPPE. Bij deze series heeft de fabrikant een aantal vernieuwingen doorgevoerd, zodat nog meer individuele douchebelevenissen mogelijk zijn.

FotoHÜPPE: douchedesign zonder limiet   FotoHÜPPE: douchedesign zonder limiet

Met de nieuwe dwarssteun van de Walk-In serie Duplo kunnen nu doucheruimten tot 1,5 m diepte worden gerealiseerd. Omdat de glazen panelen leverbaar zijn tot 2 m breedte, kunnen dus forse doucheruimten van ca. 3 bij 1,5 m worden gecreëerd. Om tegemoet te komen aan de vraag naar meer intimiteit, is het nu mogelijk het onderste ruit uit te voeren in het nieuwe combidecor Sand Plus. Het bovenste paneel is glashelder voor een vrij uitzicht. De voeg tussen de ruiten heeft het voordeel, dat er een flinke zeephouder geplaatst kan worden. De handgreep is extra uitgerust met een strakke handdoekhouder, dus die hoeft niet extra te worden aangeschaft.

Een primeur is de modern en hoekig vormgegeven U-cabine van de serie Vista. De strakke en chroomglanzende strip aan de bovenzijde geeft deze serie een uniek design kenmerk. De U-cabine heeft nauwelijks profielen en is uitgevoerd met zijwanden en twee vederlicht lopende schuifdeuren, die zijn voorzien van innovatieve rollagers. Het ontwerp is zeer geschikt voor een combinatie met vlakke douchebakken. Dit komt mede door de barrièrevrije instap en de afneembare waterkering. Uniek is het unclipsysteem. Hiermee kunnen de glasdeursegmenten eenvoudig losgenomen worden, zodat deze aan alle zijden goed gereinigd kunnen worden.

Voor grote douches is er ook de serie Kalea. De nieuwe modellen met zijdeel voor in een nis of een hoek, bieden nog meer mogelijkheden. Het nieuwe hef/zenkmechanisme van de zwaaideuren en meer decoraties voor alle series perfectioneren het geheel.

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen