HÜPPE: douchedesign zonder limiet

Walk-In the Future of New Design is het motto van de designseries Duplo, Kalea en Vista van de douchewanden fabrikant HÜPPE. Bij deze series heeft de fabrikant een aantal vernieuwingen doorgevoerd, zodat nog meer individuele douchebelevenissen mogelijk zijn.

HÜPPE   HÜPPE

Met de nieuwe dwarssteun van de Walk-In serie Duplo kunnen nu doucheruimten tot 1,5 m diepte worden gerealiseerd. Omdat de glazen panelen leverbaar zijn tot 2 m breedte, kunnen dus forse doucheruimten van ca. 3 bij 1,5 m worden gecreëerd. Om tegemoet te komen aan de vraag naar meer intimiteit, is het nu mogelijk het onderste ruit uit te voeren in het nieuwe combidecor Sand Plus. Het bovenste paneel is glashelder voor een vrij uitzicht. De voeg tussen de ruiten heeft het voordeel, dat er een flinke zeephouder geplaatst kan worden. De handgreep is extra uitgerust met een strakke handdoekhouder, dus die hoeft niet extra te worden aangeschaft.

Een primeur is de modern en hoekig vormgegeven U-cabine van de serie Vista. De strakke en chroomglanzende strip aan de bovenzijde geeft deze serie een uniek design kenmerk. De U-cabine heeft nauwelijks profielen en is uitgevoerd met zijwanden en twee vederlicht lopende schuifdeuren, die zijn voorzien van innovatieve rollagers. Het ontwerp is zeer geschikt voor een combinatie met vlakke douchebakken. Dit komt mede door de barrièrevrije instap en de afneembare waterkering. Uniek is het unclipsysteem. Hiermee kunnen de glasdeursegmenten eenvoudig losgenomen worden, zodat deze aan alle zijden goed gereinigd kunnen worden.

Voor grote douches is er ook de serie Kalea. De nieuwe modellen met zijdeel voor in een nis of een hoek, bieden nog meer mogelijkheden. Het nieuwe hef/zenkmechanisme van de zwaaideuren en meer decoraties voor alle series perfectioneren het geheel.

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen