pinterest
Douchewanden ELEGANCE en PURE van HÜPPE

Douchewanden ELEGANCE en PURE van HÜPPE

Voor liefhebbers van design en topkwaliteit bij gunstige prijzen introduceert HÜPPE twee series glasdouchewanden met zowel zwaai- als met schuifdeuren. Het bijzondere is dat beide series leverbaar zijn in de nieuwe designstijlen ELEGANCE en PURE. Met deze nieuwe designstijlen komt HÜPPE tegemoet aan ieders wensen. Immers de een wenst heldere en rechte lijnen en heeft een voorkeur voor minimalistische badarchitectuur. De ander wil elegante ronde en meer romantische vormen in de badkamer. Daarnaast biedt HÜPPE dankzij de vele extra’s en de “first class” kwaliteit veel waar voor je geld. Bovendien heeft HÜPPE een primeur: als enige in de branche levert deze fabrikant de functies Soft-Close en Soft-Open, een geruisloze deurbediening die optioneel leverbaar is.

FotoDouchewanden ELEGANCE en PURE van HÜPPE    

Bij de serie douchewanden HÜPPE Design elegance zijn zachte rondingen de kern van het ontwerp. Dit ziet u consequent terug in de deurgreep, profielen, scharnieren en wandbevestigingen. Bij de serie HÜPPE Design pure ligt het accent van het ontwerp op de heldere strakke lijnvoering, het stijlvolle doorlopende afdekprofiel en de exclusieve deurgreep. Beide lijnen zijn te verkrijgen in de basiskleuren chroom-look, zilvermat en wit, terwijl er ook een unieke combinatie mogelijk is van de kleuren chroom-look met matzilver, zwart en wit. Al deze aspecten geven het ontwerp een onderscheidend en toch tijdloos karakter met een hoogwaardige uitstraling.

Voor eenvoudige reiniging kunnen de deurelementen naar binnen worden gezwaaid m.b.v. een eenvoudig mechanisme. Wat de entree betreft kunt u deze zowel met of zonder waterkeringsprofiel krijgen. Zonder is de deur volledig barrièrevrij, esthetische mooi om te zien en het biedt een veilige instap. Beide series zijn leverbaar in vele hoek-, nis- en Walk-In modellen en drie modellen voor ligbaden.

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen