pinterest
Nieuw verlichtingsconcept van HSK

Nieuw verlichtingsconcept van HSK

Alu-spiegelkasten van HSK is  echte eye-catcher in de badkamer

Het traditionele badkamerkastje is vandaag de dag vervangen door stijlvolle spiegelkasten met een trendy design waar je ook  nog eens je badkamerspullen praktisch en flexibel in kunt opbergen.  De Alu-spiegelkasten lijn van HSK geeft de badkamer vakhandel de mogelijkheid om zo aan specifieke interieur vragen te voldoen. Met name omdat de Alu-spiegelkasten lijn zich zeer goed leent voor een mix & match met de overige producten in de HSK designwereld “Softcube, Rond en Rechthoekig” en vormen zo met douchewanden, armaturen en designradiatoren een harmonisch geheel. De variant ASP 300 LED is de actuele toevoeging aan het HSK-assortiment – deze uitvoering plaatst niet enkel een optisch highlight in iedere badkamer, biedt bovendien met moderne LED techniek ook een duidelijk pluspunt op het gebied van comfort.

 De Alu-Spiegelkast ASP 300 LED munt uit met een tijdloos design, hoogwaardige materialen en moderne lichttechniek. Vooral de LED-verlichting plaatst deze duidelijk op de voorgrond: Deze overtuigd met een aangenaam verblindingvrij licht, een helder design met een lange levensduur en efficiënte energie. Een speciaal effect geeft de ASP 300 LED bovendien met het hoogwaardige, zilvermatte aluminium corpus. Schitterende dubbel gespiegelde draaideuren garanderen een perfect rondom zicht en kunnen, dankzij uitgekiende scharnieren, extra ver worden geopend en optimaal worden afgesteld. Tegelijkertijd biedt de inrichting van de spiegelkast zeer veel ruimte voor het opbergen van badkamerspulletjes: Door de drie in hoogte verstelbare glasplanchets, welke naar persoonlijke opbergwens kunnen worden aangepast, kunnen flessen, doosjes en flacons netjes worden gerangschikt. Het programma bevat vijf modelvarianten met verschillende afmetingen en twee corpusdiepten.

FotoNieuw verlichtingsconcept van HSK   FotoNieuw verlichtingsconcept van HSK

Schitterend opvallend en met innovatieve lichttechniek: ASP Softcube en ASP 500

Helder design, schitterend briljant en een energiebesparend lichtsysteem maken ook van de ASP Softcube en de ASP 500 alu-spiegelkastmodellen van HSK een highlight in iedere badkamer. De geïntegreerde verlichting met ijsdecorglas – in zacht afgeronde of markante vorm – zijn tijdloos-mooi en bieden een aangenaam helder en verblindingsvrij licht, zelfs bij geopende deuren. Door de aangepaste vormgeving kunnen deze spiegelkast- series ideaal worden gecombineerd met andere componenten van de HSK designwerelden „Softcube en „Rechthoekig“.

Variabele diepte geeft bewegingsvrijheid.

Alle HSK-spiegelkasten bevatten: Een geïntegreerde elektro box, die een gemakkelijke toegang biedt voor de lichtschakelaar en voorzien is van twee praktische stopcontacten. Voor een pluspunt van individualiteit zorgen de ondiepe uitvoeringen: Alle spiegelkast-modellen zijn naar wens verkrijgbaar met een 5cm mindere corpusdiepte. Optisch lijkt de kast in de muur te zijn ingebouwd. Ook de wastafelmengkraan kan hierdoor gemakkelijker worden bedient. Dat zorgt vooral bij kleine en vlakke wastafels voor meer bewegingsvrijheid– ideaal voor kleine- en badkamers voor de gasten.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen